YKS 2026 alışverişi nereden yapılır?

Siyun

Picopat
Daha fazla  
İnternetten alışveriş yapacağınız zaman nereden yapıyorsunuz İşler, Amazon, Kitapseç vs? Biri bana akıl verebilir mi? Bir de ben bu kargoyu getiren şirket PTT'ye gelir mi ya da nereye gelir nereden öğrenebilirim? Kırsal yerde yaşıyorum, bilmem lazım. Bana bir yardımcı olun. Utangaç birisi de olduğumdan ayarlayamıyorum. Dolap Gardrops gibi yerlere de güvenmiyorum.

İnternetten alışveriş yapacağınız zaman nereden yapıyorsunuz işler, Amazon, kitapseç vs? Biri bana akıl verebilir mi? Bir de ben bu kargoyu getiren şirket PTT'ye gelir mi ya da nereye gelir nereden öğrenebilirim? Kırsal yerde yaşıyorum, bilmem lazım. Bana bir yardımcı olun. Utangaç birisi de olduğumdan ayarlayamıyorum. Dolap Gardrops gibi yerlere de güvenmiyorum.

Kitapseç bazen geç gönderebiliyor onun dışında gayet iyi yer.

Alıcağınız yayının trendyol sayfasından vesaire alabilirsiniz, toplu alışveriş yapıcaksanz kitapseç gibi siteler daha uyguna geliyor baktığım kadarıyla, fakat iki üç kitap için önermem kargonun bedava olması için 1.5k civarında satın alım yapmak gerekiyor çünkü.

Trendyol'da güvenilir bir satıcıdan alıyorum. İlla internetten almak zorunda kalırsam tabii, normalde işler şubesine gidip hallediyorum.

Alıcağınız yayının Trendyol sayfasından vesaire alabilirsiniz, toplu alışveriş yapacaksanz kitapseç gibi siteler daha uyguna geliyor baktığım kadarıyla, fakat iki üç kitap için önermem kargonun bedava olması için 1.5k civarında satın alım yapmak gerekiyor çünkü.

Hocam şimdi kitap seçte 50 TL kodlar var bir de 500 TL alışveriş lazım bunun için sizce bu kodlar bir de satın alınca para puan veriyor ayrı ayrı almak mantıklı mı? Babamın kartından yapacağım ödemeyi ama mahalle köy gibi bir yerden yaşadığım için eve gelmez gibi zaten şimdi benden 4 kilometre ileride bir mahalle daha var burada bir PTT şubesi bulunuyor ben nasıl kargonun buraya gelmesini sağlarım adresimi orası olarak mı ayarlamam lazım çünkü bizim bulunduğumuz yer farklı bir ilçeye burası farklı bir ilçeye kayıtlı ne yapayım bir sorun çıkar mı? Bir de dediğim gibi kampanyalar için ayrı ayrı alınır mı? Tekte alayım mı 5 bin falan harcayacağım en fazla kalanları sonra sonra alacağım. İlk defa internetten alışveriş yapacağımdan bir şey bilmiyorum 😔

Trendyol'da güvenilir bir satıcıdan alıyorum. İlla internetten almak zorunda kalırsam tabii, normalde işler şubesine gidip hallediyorum.
Pahalı değilmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı