YKS 2026 için kamp tavsiyeleri

Hocam şimdi almaya gideceğim bana acil TYT kaynak önerebilir misiniz 10. sınıfım 11'e geçeceğim. Elimde miray matematik var bıyıklı matematik kanalında da onu kullanıyordu soru bankası olarak onu takip ederek gidiyorum matematikte. Diğer dersler için ne önerirsin problemde geçen yıldan kalma mikroorjinal var paragrafta da hız ve renk i bitirmiştim yine geçen yıl çözmediğim paragrafa ilk adım var. Şu an geometriden geometrinin ilacı kimyadan orbital biyolojiden biyotik fizikten miray almayı düşünüyorum. Ne önerirsin TYT netlerim 55-60 civarı şu an.

Hangi dersler için istiyorsun hocam?

Hangi dersler için istiyorsun hocam?

Ya genel olarak TYT'ye nasıl çalışmalıyım bir de siz YKS de kaç yaptınız her yerde mesajınızı görüyorum da merak ettim hedefim ilk 3000 en az bunun için nasıl çalışmalıyım.

Ya genel olarak TYT'ye nasıl çalışmalıyım bir de siz YKS de kaç yaptınız her yerde mesajınızı görüyorum da merak ettim hedefim ilk 3000 en az bunun için nasıl çalışmalıyım.

Ben bu sene elime yüzüme bulaştırdım, çalışmadım 320K yaptım sayısalda. Ama bu sene daha rahat olacağım ve içinden geçeceğim sınavın. İnşallah tabii

Daha yeni 11. sınıfa geçiyorsunuz, yolun başında bile değilsiniz o yüzden adamakıllı çalışırsanız 1. bile olursunuz strese sokmayın kendiniz.

TYT'ye şöyle çalışmalısınız, ilk başta paragraf ve matematik çalışmalısınız. 1-2 ay boyunca sabahları derse başlarken 20-30 paragraf çözün 2 ay boyunca demir gibi olursunuz. Sonra da Türkçe için dil bilgisi konularına çalışırsınız 10-14 gün boyunca o da biter. Matematik kısmında ise kendinize TYT kısmında bir hoca seçin ve o hoca ile birlikte ilerleyin. Konuları oturtarak adamakıllı bitirin yanına da kolay bir soru bankasından soru çözün acil matematiğin ilacı öneririm. Açıkçası 11. sınıfta TYT fen çalışmanızı önermem, TYT geometri çalışın 11. sınıf matematiğine çalışın yeter de artar bile.

Hocam bir değişiklik yaptım ama TYT başlangıcım diyebilirim. Kamp olarak Eyüp B, soru bankası olarak da şimdilik matematiğin ilacı ilerlesem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…