YKS 2026 için kamp ve kitap önerisi

carzzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba YKS için önerdiğiniz hoca kampları var mıdır? Her dersten olabilir, kitap önerisi de olabilir.

İlk yapman gereken. Rehber Matematikten uzak dur. İkinci yapman gereken ise Rehber Matematikten daha da uzak olmak.

Coğrafya için : Coğrafya kodları
Neden hocam merak ettim bende yeni aldım daha çözmedim ama.
Hiçbir alakası yok. Seveni de sevmeyeni de çok olan bir hoca. Kendi seviyesini sanki çok yukarılarda matematiği her denemede fullediğini zanneden artist arkadaşlar tarafından gereksiz bir tepkiye maruz kalıyor. Beğenmiyorsanız izlemeyin. Ben de izlemezdim zaten sadece 3-5 shorts'unu falan izlemişimdir. Bir de 12.sınıf konularına başlarken ilk konuyu sadece birkaç video izlemiştim boş vaktim de. Kazanımlara bayağı dikkat ediyor temelden anlatsa da. Temel atmaya vs. ihtiyacım olsa memnuniyetle izlerdim ben.

Neden hocam merak ettim bende yeni aldım daha çözmedim ama.
Hocam ben aldım hiç beğenmedim ilk eğitim videoları güzel ama sonrasında epey cıvıklaşıyor. Komik olmayan şakalar yapıyor. bir süre sonrada sinir ediyor.

Ben 2025 baskı olan tüm kitaplarımı kütüphaneye girip insanlara dağıttım. Ama Rehber Matematiği çöpe attım cidden leşti.

Bu kitapları almıştım insanlara dağıttım.
345 - Paragraf ve Matematik kitabı.
Matematiğin İlacı
Rüştü hoca paragraf
Samet Hoca 70 Günde Matematik

Hocam ben aldım hiç beğenmedim ilk eğitim videoları güzel ama sonrasında epey cıvıklaşıyor. Komik olmayan şakalar yapıyor.
Esprilerini beğenmemeniz kaliteyi kötü yapmıyor. Esprilerinden ben de haz etmiyorum ama videolarının kalitesi başlangıç için gayet iyi.

Esprilerini beğenmemeniz kaliteyi kötü yapmıyor. Esprilerinden ben de haz etmiyorum ama videolarının kalitesi başlangıç için gayet iyi.
Hocam ben genel olarak beğenmedim. Videolar bence kaliteli değil o yüzden kişiye öneride bulundum. Rüştü hoca iyi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…