YKS 2026 için kamp ve kitap önerisi

Ne durumdasınız hocam, temelden önerebilirim.
Orta seviye hocam ama temeli birkaç kitap ile dahada iyi hale getirmek isterim sınavda hem dk açısından bir kazanımımda olur

İlk yapman gereken. Rehber Matematikten uzak dur. İkinci yapman gereken ise Rehber Matematikten daha da uzak olmak.

Coğrafya için : Coğrafya kodları
Rehber matematiği 11.sınıf iken dinliyordum ancak bana iyi gelmemişti bıraktım o zamanda ancak neden bu kadar kötülendiğini anlamadım , coğrafya kodlarının kitabını aldım başlayacağım teşekkür ederim

Hocam ben genel olarak beğenmedim. Videolar bence kaliteli değil o yüzden kişiye öneride bulundum. Rüştü hoca iyi ama.
Hocam beğenmemenizin sebebini de belirtseydiniz keşke. Ve yerine kimi önerdiğinizi.

Sayısalım hocam temelim iyi orta seviye denebilinirim
Temeliniz iyi derken, netlerle açıklasanız daha iyi olur. Temeliniz iyiyse tyt mat 25'in altına düşmüyorsunuz sanırım.

Hocam ben genel olarak beğenmedim. Videolar bence kaliteli değil o yüzden kişiye öneride bulundum. Rüştü hoca iyi ama.
Rüştü hoca hakkında son yks 25 ten sonra kötü denildiğine dair sosyal medyada karşıma videolar çıktı neden olduğunu anlamadım iyi midir sizce

Orta seviye hocam ama temeli birkaç kitap ile daha da iyi hale getirmek isterim sınavda hem dk açısından bir kazanımımda olur

Matematik ---> Acil matematiğin ilacı
Geometri ---> Acil geometrinin ilacı
Türkçe ---> Bilgi Sarmal
Fizik ---> Aktif veya Palme
Kimya ---> Miray
Biyoloji --> Biyotik

Rüştü hoca hakkında son yks 25 ten sonra kötü denildiğine dair sosyal medyada karşıma videolar çıktı neden olduğunu anlamadım iyi midir sizce
Bence güzel. Burada hoca sormanın manası yok zaten kendin hangisini beğeniyorsan onu seç. Kötü olsa yüzbinlerce takipçisi olmazdı herhalde.

Hocam beğenmemenizin sebebini de belirtseydiniz keşke. Ve yerine kimi önerdiğinizi.

Temeliniz iyi derken, netlerle açıklasanız daha iyi olur. Temeliniz iyiyse tyt mat 25'in altına düşmüyorsunuz sanırım.
tyt mat 20 netlerde hocam evet pek iyi denebilecek düzey değil ancak 0 dan başlama kitapları için fazla uzak geliyor

Matematik ---> Acil matematiğin ilacı
Geometri ---> Acil geometrinin ilacı
Türkçe ---> Bilgi Sarmal
Fizik ---> Aktif veya Palme
Kimya ---> Miray
Biyoloji --> Biyotik
Teşekkür ederim

tyt mat 20 netlerde hocam evet pek iyi denebilecek düzey değil ancak 0 dan başlama kitapları için fazla uzak geliyor
Evet seviyeniz başlangıç için iyi sağlam çalışmayla derece gelir iradeli olmanız lazım. Hiçbir fikir sahibi olmadığınız konu var mı matematikten? Yoksa ona göre önereyim.

Coğrafya kodlarını alarak iyi etmişsin.

Rehber matematiği bilmiyorum benim çevremdeki insanlarda beğenmedi. Bıyıklı Matematik almamı gerektiğini söylemişlerdi. Keşke onları dinleseydim.

Coğrafyanın Kodları'nı aldıysan da başlama. Şu an uğraşacağın şeyler değil.

Coğrafya kodlarını alarak iyi etmişsin.

Rehber matematiği bilmiyorum benim çevremdeki insanlarda beğenmedi. Bıyıklı Matematik almamı gerektiğini söylemişlerdi. Keşke onları dinleseydim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben sadece Rüştü Hoca 0'dan paragraftan ilerledim. Ben memnundum.
Soru bankası olarak 345 ilerledim.

Paragraf en önemli konulardan bunun için ayrı konu açın hatta tek tek hocaların videosunu izleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…