YKS 2026 için koçluk önerisi

shun1337

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, YKS 2026 için hazırlanıyorum. Dershaneye gitmiyorum. 1 aylık koçluk almayı düşünüyorum. Almamın sebebi sürecin tam olarak nasıl ilerlediğini çözmek ve kalan aylarda kendime kendim koçluk yapabilmek. Copilot, Millet Akademi, Atlas Rehberlik, WW Academy gibi koçluk siteleri gördüm. Hangisini önerirsiniz?

Merhaba, söyledikleriniz arasından Milet Akademi'yi daha çok ön planda biliyorum. Ama sizlere önerim Baykuş Mentörlük'e bir göz atmanızdır. Kadrosundan tanıdığım bir arkadaşım da var, kendisiyle beraber derece yapmıştık birkaç sene önce.

Merhaba, söyledikleriniz arasından Milet Akademi'yi daha çok ön planda biliyorum. Ama sizlere önerim Baykuş Mentörlük'e bir göz atmanızdır. Kadrosundan tanıdığım bir arkadaşım da var, kendisiyle beraber derece yapmıştık birkaç sene önce.
Acaba ikisinde de günlük iletişim var mı? Yoksa haftalık iletişim mi?

Acaba ikisinde de günlük iletişim var mı? Yoksa haftalık iletişim mi?
Doğruyu söylemek gerekirse o kadar detaylı bilmiyorum. Ben yakın çevreme (akrabalarıma vs.) konu anlatımı ve koçluk tarzı yardımlar yapıyorum. Ama bu bahsettiklerimiz birer firma, yani bağımsız çalışan değiller. O yüzden tam ayrıntılarını ve yöntemlerini bilmiyorum. Ama kendileriyle iletişime geçebilirsiniz, ayrıntıları hepsi cevaplayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı