Life is Goodd
Centipat
Daha fazla  

Öncelikle 2025 sınavına girenlere geçmiş olsun biraz geç oldu ama sıra bana gelmis, giren ve deneyimlemişlerden öneri almak isterim.
Yaz ayına giriste dershane 3D denemesi yapmıştı 55 geldi.
Türkçe - 28.
Sosyal - 7
Mat - 15.
Fen - 5 net olacak şekilde.
Yaklaşık 3 haftadir da konu eritmeye çalışıyorum özellikle matta, 345 ten ilerledim ve konuların çoğu bitti, yani 1 aydır deneme çözmüyorum çalıştıktan sonra ne kadar arttı bilmiyorum ve yaz sonu çözmeyi düşündüm.
Türkçede rahat 30 üstü görüyorum aslında en düşük bu geldi matta yavasim ve TYT'de kimya çözemiyorum. Aslında şu an calisirken bayağı yapabildigmi fark ettim ama bakalım nasıl yapacağım?
Kendimde bu süreçte gördüğüm en büyük artı fonksiyonlarda çok iyiyim aşırı bir tutkum var 2025'te çıkan sorulara falan da baktım limit filan cozebildim çok ilgimi çekiyor. 15bin gibi hedefim var gebze uçak mühendisliği gibi.
Siz ne önerirsiniz bu süreçte bana?
Hocam cevabıniz için teşekkür ederim ya aslında temelim olmadığını düşünmüyorum fakat çok sınavları iplemedigimden düşük alıyordum şimdi ciddi başladım dershanenin yaz kampı var öğlen eve geliyorum 5-6 saat çıkıyor suanlik Spor filanda gerekiyor çünkü mental için, yani suanki en buyuk amacım yaz sonuna kadar tytyi 80 üstüne çıkarabilmek , bu kadar net arttırmak nasıl olur gerçekci olarak yani tabiki çalışmakla olur ama deneyimleriniz den keşkeleriniz filan varsa çok değerli Bizim için şuanÇalışmaya başlayın bildiğiniz konuların üstüne koyabilirsiniz çok rahat bildiğiniz konularla mini deneme yapabilir diğer konularda cok rahat netler çıkartabilirsiniz normal bir şekilde ders çalışmaya devam edin disiplini koruyun 15 bin sıralama hedefiniz var Bu da çok üst düzey çalışma demek o yüzden hiçbir vaktinizi boşa harcamayın.
Öncelikle 2025 sınavına girenlere geçmiş olsun biraz geç oldu ama sıra bana gelmis, giren ve deneyimlemişlerden öneri almak isterim.
Yaz ayına giriste dershane 3D denemesi yapmıştı 55 geldi.
Türkçe - 28.
Sosyal - 7
Mat - 15.
Fen - 5 net olacak şekilde.
Yaklaşık 3 haftadir da konu eritmeye çalışıyorum özellikle matta, 345 ten ilerledim ve konuların çoğu bitti, yani 1 aydır deneme çözmüyorum çalıştıktan sonra ne kadar arttı bilmiyorum ve yaz sonu çözmeyi düşündüm.
Türkçede rahat 30 üstü görüyorum aslında en düşük bu geldi matta yavasim ve TYT'de kimya çözemiyorum. Aslında şu an calisirken bayağı yapabildigmi fark ettim ama bakalım nasıl yapacağım?
Kendimde bu süreçte gördüğüm en büyük artı fonksiyonlarda çok iyiyim aşırı bir tutkum var 2025'te çıkan sorulara falan da baktım limit filan cozebildim çok ilgimi çekiyor. 15bin gibi hedefim var gebze uçak mühendisliği gibi.
Siz ne önerirsiniz bu süreçte bana?
Hocam cevabıniz için teşekkür ederim ya aslında temelim olmadığını düşünmüyorum fakat çok sınavları iplemedigimden düşük alıyordum şimdi ciddi başladım dershanenin yaz kampı var öğlen eve geliyorum 5-6 saat çıkıyor suanlik spor falan da gerekiyor çünkü mental için, yani şu anki en buyuk amacım yaz sonuna kadar TYT'yi 80 üstüne çıkarabilmek, bu kadar net arttırmak nasıl olur gerçekçi olarak yani tabii ki çalışmakla olur ama deneyimlerinizden keşkeleriniz filan varsa çok değerli bizim için şu an.
Hocam şuan zaten 345 ten ilerliyorum sorular çok zorlamiyor ÖSYM tarzindakilerden bazıları harici 3d gecicemSana tavsiyem temelini oturtman için 345 yayınlarının TYT için kitapları var onlardan çözebilirsin çokçok olmadı daha yüksek seviye o zaman ders ders farklı yayınları tercih etmeniz olurdu.
Her branştan bir tane soru bankası kesinlikle bitir, kalan sürede 3 kitap bitirirsin TYT adına ve geçte kalmazsın. Gayet iyi gidiyor Türkçe, soru bankalarını bitirmeye odaklan sonra denemelere geçersin. Matematikte de problemelere kadar bitir konuları, sonra bir problemler fasikülü al Bilgi Sarmal tavsiyemdir. Sonra geometriye de başla. TYT Kimya yapamamanın tek sebebi konu eksiğidir, onun dışında TYT Kimya çok kolay ve hızlı net arttıran bir yer. Sınavdan önceki gece 1 buçuk saatlik video izledim ve TYT'de 4 tane kimya işaretledim, muhtemelen çoğu doğru.
Şuan problemler olarak orjinalden gidiyorum gün gün problemler var birde deneme olarakta onu atıyorum aradaHer branştan bir tane soru bankası kesinlikle bitir, kalan sürede 3 kitap bitirirsin TYT adına ve geçte kalmazsın. Gayet iyi gidiyor Türkçe, soru bankalarını bitirmeye odaklan sonra denemelere geçersin. Matematikte de problemelere kadar bitir konuları, sonra bir problemler fasikülü al Bilgi Sarmal tavsiyemdir. Sonra geometriye de başla. TYT Kimya yapamamanın tek sebebi konu eksiğidir, onun dışında TYT Kimya çok kolay ve hızlı net arttıran bir yer. Sınavdan önceki gece 1 buçuk saatlik video izledim ve TYT'de 4 tane kimya işaretledim, muhtemelen çoğu doğru.
Hocam şu an zaten 345 ten ilerliyorum sorular çok zorlamiyor ÖSYM tarzindakilerden bazıları harici 3D geçeceğim.
Hocam şu an zaten 345 ten ilerliyorum sorular çok zorlamiyor ÖSYM tarzindakilerden bazıları harici 3D geçeceğim
Şu an problemler olarak orijinalden gidiyorum gün gün problemler var bir de deneme olarak da onu atıyorum arada
Geodada 345 çözüyorum 3 haftadır acılar ve özel üçgenler bitti bugün eşitsizlikler geçtim
Agustosta AYT'yi artık TYT ile birlikte götürmeyi düşünüyorum özellikle fizik zorladığı için yavaştan başlayayım diyorum ne dersiniz Apotemi fasikülleri alacağım AYT mat için sorular için temelim olduğunu düşünüyorum
Hiç kiskanmayin vallaha bütün yıl haytalik yapcaz gezcez sosyallescez derken 12 olunca şuan rakipler 80 netlerde yada daha yüksek ben 50 lerden gelmeye çalışıyorum yani bunaltiyor tabi buda ama daha yolun başındayız bakalım nasıl yükselir daha doğrusu yukselirmi bilmiyorumTemelin olsun olmasın, TYT konularında şu an eksiklerin varsa AYT başlamak için çok erken. AYT'ye en geç aralık başı gibi başlanılmalı ki erken ilerlersen kasım'ın başında başlayabilirsin.
Onun dışında programın gayet iyi, çok kıskandım
işin gerçeği şuan aslinda hani deneme olursam ve hani gelişme yokmuş gibi gelirse böyle calismaya moral giderdiyo cozmuyom temmuz sonuna koymuş programda dershanedeki hoca olmazsa ozaman cozeyimBir tane kaliteli yayının TYT genel denemesini çözün. Sonuçlara göre tavsiye vereceğim.