YKS 2026 için sıfırdan kaynak - YouTube kanalları önerileri

keremderler

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, YKS 2026 için hazırlanmayı planlıyorum. TYT yarım yamalak hatırlıyorum AYT ise hiç yok. 11.sınıfta açığa geçtim kendi işimi yaptığım için.

0'dan çalışmaya başlayacağım özetle. Bu önümüzdeki ortalama üç - dört ay içerisinde TYT sayısalı bitirmeyi düşünüyorum. Konu anlatımı için YouTube kanalı arıyorum. Konuları detaylı ve temelden anlatıp ilerleten kanallardan hangilerini önerirsiniz? Tavsiyelerinize açığım. Ciddi bir çalışma sürecine gireceğim.

• Matematik.
  • Geometri.
  • Biyoloji.
  • Kimya.
  • Fizik

Derslerinde kanala ihtiyacım var. Ek olarak 2025 TYT kamplarını izlesem olur mu? 2026 TYT branş kampları henüz hazırlanmamış çünkü. Yaz tatilini çok iyi değerlendirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik Eyüp b -345-3D TYT mat.
Geometri mert hoca -345 geo.
Biyoloji dr biyoloji -orbital.
Kimya görkem şahin -Bilgi Sarmal.
Fizik Özcan aykın - ertan sinan sahinin kitabı ya da 3D.

Selamlar, YKS 2026 için hazırlanmayı planlıyorum. TYT yarım yamalak hatırlıyorum AYT ise hiç yok. 11.sınıfta açığa geçtim kendi işimi yaptığım için.

0'dan çalışmaya başlayacağım özetle. Bu önümüzdeki ortalama üç - dört ay içerisinde TYT sayısalı bitirmeyi düşünüyorum. Konu anlatımı için YouTube kanalı arıyorum. Konuları detaylı ve temelden anlatıp ilerleten kanallardan hangilerini önerirsiniz? Tavsiyelerinize açığım. Ciddi bir çalışma sürecine gireceğim.

• Matematik.
  • Geometri.
  • Biyoloji.
  • Kimya.
  • Fizik

Derslerinde kanala ihtiyacım var. Ek olarak 2025 TYT kamplarını izlesem olur mu? 2026 TYT branş kampları henüz hazırlanmamış çünkü. Yaz tatilini çok iyi değerlendirmek istiyorum.

Şu an kaç yaşındasınız?

Matematik: Eyüpb zor gelirse mert hoca kaynak 0 san matematiğin ilacı temel varsa 345.
Geometri: Kenan kara kaynak sıfırsan geometrinin ilacı temel varsa 345 yine olur.
Biyoloji: Dr biyoloji, biosem, betül biyoloji kaynak kesinlikle biyotik.
Kimya: Görkem şahin kaynak orbital
Fizik: Özcan aykın kaynak hız ve renk, 3D, palme seviyene göre bakabilirsin 0 san hız ve renk iyidir.

2022 2025 arası ciddi bir müfredat değişikliği yok 2025 kamp videolarını izleyebilirsiniz. TYT Matematik için 3D Eyüp B Video Defter Youtube üzerindeki oynatma listesinde konuyu anlatarak kitabın çözümlerini yapıyor. Aynı şekilde geometri için de kampı var. Biyolojide Dr. Biyolojiyi öneriyorum. Kimya da ise Görkem Şahin veya Semih Balmuk. Fizik içinse Özcan Aykın.

0 olan biri için Eyüp B ağır değil mi ?
Ayrıca DR Biyolojide sıfır biri için pek uygun değil gibi.
AYT için ağır gelebilir ama TYT kapsamında hoca gayet açıklayıcı anlatıyor.

• Matematik.
  • Geometri.
  • Biyoloji.
  • Kimya.
  • Fizik

Kimya görkem şahin.
Biyoloji biosem.
Fizik VIP fizik.
Matematik eyüpb ve matematiğin güler yüzü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı