YKS 2026 zor olur mu?

Nedense her sene zorlaşacak gibi bir his oluştu içimde benim de, 2028'de de müfredat değişiyor nasıl olsa.

Şu sınavlarının bir standartının olmaması çok saçma. Millet neye çalışacağını sapıtıyor bazen. Önceki sene kolay olup sonraki sene zor olunca bence bir bakıma milletinde hakkına girilmiş oluyor. Daha oturaklı olsa keşke sistem.

Bilemeyiz, zormuş gibi hazırlanın. Eğer katılım sayısı için diyorsanız, kolay ya da zor olacağı bilinmediği için katılım sayısını bu etkilemez.

katılım sayısının ya aynı ya da düşeceği görüşündeyim.

Zor olması için dua et. Kolay sınav yığılma demek.

Evet şimdi ben bu konuya ne yazayım daha iyi çalış desem sınav 26 da kolay gelse ayrı olacak ben olsam riske atmaz iyice çalışırdım ama şu sınavın dengesizliği hiçbir sınavda yok

Zor olması için dua et. Kolay sınav yığılma demek.

Maarif modeline geçiş yapılıyor kolay olmaz zaten birkaç yıla kalkacak da bu sınav başka yol arıyorlar

Merhaba, ben 12.sınıfa geçtim. YKS 2025 çok zormuş bizde de zor mu olur sizce?

Hocam vallahi tahmin etmek çok zor ama bu vakitten sonra sınava giren insan sayısı her sene katlandığı için bence 26 25 ten daha zor dahi olabilir. Tabii daha ne kadar zor yaparlar tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…