Şu an 11. sınıf sayısal ögrencisiyim TYT netlerim.
75-80 civarlarinda AYT daha girmedim fakat müfredat denemelerinde 80 sorudan 50 55 yapabiliyorum şu sıralar ders calisma motivasyonum yok ve kaygilanmaya başlıyorum.
İlk 5000 yetişir mi?
Şu netlerini biraz daha iyileştirebilirsen çok rahat girebilirsin. Şu senede bile netlerin güzel. Ders çalışma motivasyonun olmadığı günlerde yeni konulara bakmayıp bildiğin konuları gözden geçirsen bile senin yararına olur kardeşim. Üniversiteye kadar sık dişini emin ol üniversite de ders çalışmana izin vermiyorlar
Hocam çalışmazsanız tabii ki kaygı basar. Türkiye'deki en zeki çocuğu da getirseniz şimdiden bırakırsa ders çalışmayı tabii başaramaz. Herkesin bıktığı dönemler oluyor ama 1 ay çok uzun süre. Öyle içinizden her geleni yapacak olursanız daha çok işiniz var. Bir yerden başlamak lazım. Ufak başlangıçlar yapın devamı geliyor, güvenin bana.
Potansiyelinizi harcamayın boş yere. Tabii ki 50K da gelse öğrencilerin çoğuna göre çok çok iyi bir sıralama ama daha iyisi olabilirken neden olmasın?
Şu an 11. sınıf sayısal ögrencisiyim TYT netlerim.
75-80 civarlarinda AYT daha girmedim fakat müfredat denemelerinde 80 sorudan 50 55 yapabiliyorum şu sıralar ders calisma motivasyonum yok ve kaygilanmaya başlıyorum.
İlk 5000 yetişir mi?