YKS 25 beklenen netlere göre hangi üniversite seçilebilir?

Rafa3172

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Bilgisayar ya da elektrik elektronik seçeceğim ama üniversite seçmekte zorlandığım için size danışmak istedim. Beklediğim netler şöyle:
Türkçe 32-8
Matematik 30-3
Sosyal 15-5
Fen 19-0

Matematik 37-2
Fizik 12-2
Kimya 13-0
Biyoloji 10-3

OBP: 97,21

2024'e göre 9000, 2023'e göre 18000 civarı geliyor galiba.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrik elektronik daha az ilgi çekici ve fazla karmaşık kaynakta az. Bence bilgisayar seç her yönden daha iyi.

10 bin civarı gelirse İzmir Yüksek Teknoloji ya da Marmara vs düşünüyorum belki Gebze olabilir, üniversite önerin var mıdır hocam? Gerçi belli değil sıralamalar daha ama ortalama 10-15k bekliyorum.

10 bin civarı gelirse İzmir Yüksek Teknoloji ya da Marmara vs düşünüyorum belki Gebze olabilir, üniversite önerin var mıdır hocam? Gerçi belli değil sıralamalar daha ama ortalama 10-15k bekliyorum.
Hocam ben sadece alanlar konusunda bilgiliyim ama çok hayal kurma 483 aldım bu sene lgsden ne hayallerim vardı sonra yüzdelikler açıklandı soruların sınavdan önce paylaşıldığı çıktı herşeyin içine ettiler kısacası.

Fakat bilgisayar mühendisliğini tercih etmeni öneririm araştır baya.

Hocam ben sadece alanlar konusunda bilgiliyim ama çok hayal kurma 483 aldım bu sene lgsden ne hayallerim vardı sonra yüzdelikler açıklandı soruların sınavdan önce paylaşıldığı çıktı herşeyin içine ettiler kısacası.

Fakat bilgisayar mühendisliğini tercih etmeni öneririm araştır baya.
Başarılar hocam maalesef bu ülke böyle karşılığını alamıyorsun.

Hocam ben sadece alanlar konusunda bilgiliyim ama çok hayal kurma 483 aldım bu sene LGS'den ne hayallerim vardı sonra yüzdelikler açıklandı soruların sınavdan önce paylaşıldığı çıktı her şeyin içine ettiler kısacası.

Fakat bilgisayar mühendisliğini tercih etmeni öneririm araştır bayağı.

Millet cengden kaçarken siz millete ceng aşılıyorsunuz. Çok tezat. Geçen sene koç paralı cengi dolduramadı maalesef. Diğer birçok üninin cengleri de geriledi.

Ceng en güzel 2-3K ya kadar yazılır. Sonrasındaki okullar da hep bir yanı eksik kalır okuyanın. Keşkeler bitmez. Ama ee de bir nebze daha tercih skalsı fazla olur. 5K ve daha iyi olsa endüstri dede güzel okullar var.

Arkadaşlar 13.465 geldi. Gebze'de uçak veya bilgisayar iyi midir? Üst sıralara YTÜ, Marmara PC yazacağım öncelikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı