YKS 25 hedefi nasıl tutturulur?

Bakasetass

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 ay önce TYT netlerim 60 bandindayken sormustum simdi o netler 80-85 duzeyinde simdi sunu soruyorum. Son girdigim AYT denemesi 42 geldi. Ve ben cogunu fenden kazandim. Sizce kalan sürede AYT matematik temeli 7/10 olan biri bu neti sinavda 60+ yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT matematik temeli neye göre 10'da 7, AYT çabuk artıyordu fenin iyiyse ne âlâ deneme çözerek bayağı yükseltirsin +60 teoride yapar uygulamada Allah bilir.

AYT matematik temeli neye göre 10'da 7, AYT çabuk artıyordu fenin iyiyse ne âlâ deneme çözerek bayağı yükseltirsin +60 teoride yapar uygulamada Allah bilir.

11 ve 12 sinav notlari, ve derse verdigim agirliga gore 7/10 verdim. Fen tarafinda iyi olduğumu dusunuyorum şu an oradan en kotu 25 net geliyor zaten ama AYT matematik biraz goz korkutuyor ama seviyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi kanalları izlediniz merak ettim.
Matematikte Eyüp B. ve Tunç Kurt. Fen tarafında fazla video izlemiyorum 11. sınıf AYT Fenime güveniyorum. TYT’de de konuyu unutursam Dr. Biyoloji, Benim Hocam, Özcan Aykın izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…