YKS 25'e nasıl hazırlanılmalı?

Her gün oyun oynarsan aklın oyunda kalır. Bir gün film izle diğer gün oyun oyna sonraki günde başka bir şey yap.
 
kral sana nasıl ulaşabilirim?
 
Olur. Zamanında binlerce saatini lole cs'ye gömmüş biri olarak söylüyorum bunu. Şuan ben de açıktan hazırlanıyorum tyt 85+ ayt 42 net. Eğer yüksek bir derece istiyorsan bilgisayarı rafa kaldır bu sene benim gibi. Şu anda tytsi 100+ ve 11'i kapı gibi adamlar varken bilgisayara vakit ayırmak söz konusu olmamalı. Kafa dağıtmak maksadıyla haftada 1-2 gün programında 2 saat boşluk oluştur ve film falan izle ama bilgisayara bakma. Hatta mümkünse bir arkadaşına, akrabana felan ver ya da babana ver iş yerine götürsün.
 

Kanka ders videoları falan izliyorum ben laptoptan nasıl kaldırayım bir de benim grafik tabletim var sayısal bütün testleri bilgisayardan çözüyorum istediğim bölüm 100k istiyor ama ben olabildiğince fazla çalışıp yüksek bir puan almak istiyorum.


Kanka bir de sen nasıl derslere çalışıyorsun bilgisayar falan olmadan etkili oluyor mu yani.
 
O konuda haklısın ama ben maddi durumum iyi olmamasına rağmen bilgisayarı evden uzaklaştırdım ve onun yerine tablet aldım, ondan hallediyorum bazı çalışmalarımı. Çünkü bilgisayarın evde olması bile beni çok etkiliyordu, başlarda günde 12-15 saat bilgisayara bakarken birden 0'a düşürmeyi başaramıyordum. 1-2 saat baktığımda da aklım sürekli orada kalıyordu o yüzden kökten kaldırdım. Ama sen kendimi kontrol edebilirim diyorsan gerek yok. Benim istediğim bölüm de 10k istiyor. Zor ama elimden geleni yapacağım önümdeki 7-8 aylık süreçte.
 

7 8 aylık süreçte düzenli çalışmayla yaparsın diye düşünüyorum bir de bölümün neydi.
 
7 8 aylık süreçte düzenli çalışmayla yaparsın diye düşünüyorum bir de bölümün neydi.
Bilgisayar mühendisliği . Üniversiteler hakkında detaylı araştırma yapmadım ama bir arkadaşımla gebze teknik bilgisayara gitmek istiyoruz şuanlık. Senin istediğin bölüm nedir?
 
Bilgisayar mühendisliği . Üniversiteler hakkında detaylı araştırma yapmadım ama bir arkadaşımla gebze teknik bilgisayara gitmek istiyoruz şu anlık. Senin istediğin bölüm nedir?

Ben kimya mühendisliği istiyorum aslında kimya mühendisliğinde sıralaması düşük yerler var tabii ki ama ben İstanbul Üniversitesi istiyorum umarım istediğin yeri kazanırsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…