YKS 26'da 11 ayda 10bine girilir mi?

Hocam siz bilir bir kişiye benziyorsunuz bu sene 12.sınıfım meslek lisesi öğrencisiyim üstüne stajım var tavsiyeniz benim için önemli olabilir fikirlerinizi belirtir misiniz?

Dostum bende YKS26ya gireceğim ortalama TYT netlerim benim de bu ara OBP 80 falan olur 70 80 k gelirse sayısalda mükemmel olur 10 k hedefi bayağı yüksek bir hedef gibi hakkında hayırlısı.
10kya girmek istiyorum ama 50kya kadar mezuna kalmam bende. Bilmiyorum belki düşündüğümden çok daha zordur 50kya falan bile giremem

Hocam siz bilir bir kişiye benziyorsunuz bu sene 12.sınıfım meslek lisesi öğrencisiyim üstüne stajım var tavsiyeniz benim için önemli olabilir fikirlerinizi belirtir misiniz?
Eğer temeliniz yoksa YKS işine bulaşmayın derim. Vakit doldukça sistem iyice çöküyor. Bölümünüz güzelse bölümünüze odaklanın. Ama temeliniz az buçuk varsa sınava hazırlanıp üniversite tercihi yapabilirsiniz.

Bilişim öğrencisiyim hocam temelim de yok.

Hocam kendi konunuzu açarsanız yardımcı olabiliriz, konuyu işgal etmeyelim kurallara aykırı maalesef

10kya girmek istiyorum ama 50kya kadar mezuna kalmam bende. Bilmiyorum belki düşündüğümden çok daha zordur 50kya falan bile giremem
Hocam her şey sınav anı yönetimine bağlı. Biraz kumar işi gibi. Denemelerde 110 yapan 80'e de düşebiliyor. Denemede 80 yapan 100'e de çıkabiliyor. Kendinizi sınava hazırlayarak günde 8 saat fix, düzenli ve istikrarlı çalışın. Son 3 ay konuları bitirip bol bol deneme çözün ve sürekli türkiye geneli denemelere girip sınav anını kontrol etmeyi öğrenin. Mesele sadece bu kadar. Daha doğrusu meselenin size düşeni bu kadar. Gerisine nasip demek lazım.

Bende bu sene 11 e geçtim sizce şimdiden çalışmaya başlamam mantıklı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…