C casper1881 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #11 pilotds dedi: Sayısal biraz zor hocam fazla soru görmeniz gerek matematik ve FKB için ama denemekten zarar gelmez. Eşit ağırlık olsaydı belli soru kalıpları var o kadar kesin çıkacak soru tipleri ama sayısalda böyle değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler
pilotds dedi: Sayısal biraz zor hocam fazla soru görmeniz gerek matematik ve FKB için ama denemekten zarar gelmez. Eşit ağırlık olsaydı belli soru kalıpları var o kadar kesin çıkacak soru tipleri ama sayısalda böyle değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #12 Sayısal zor, eşit ağırlığa geç derim. Edebiyat ve sos 1'i fullersin matematikte 20'ye kadar çıkabilirsin. Ama fen bayağı zor.
Sayısal zor, eşit ağırlığa geç derim. Edebiyat ve sos 1'i fullersin matematikte 20'ye kadar çıkabilirsin. Ama fen bayağı zor.
C casper1881 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #13 Rsmefaw dedi: Sayısal zor, eşit ağırlığa geç derim. Edebiyat ve sos 1'i fullersin matematikte 20'ye kadar çıkabilirsin. Ama fen bayağı zor. Genişletmek için tıkla... Kral ben sıralama hedeflemiyorum ki bölüm hedefliyorum ondan dolayı ea işi yatar. Yine denicem bişiler bakalım ama mezunum %90
Rsmefaw dedi: Sayısal zor, eşit ağırlığa geç derim. Edebiyat ve sos 1'i fullersin matematikte 20'ye kadar çıkabilirsin. Ama fen bayağı zor. Genişletmek için tıkla... Kral ben sıralama hedeflemiyorum ki bölüm hedefliyorum ondan dolayı ea işi yatar. Yine denicem bişiler bakalım ama mezunum %90
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #14 casper1881 dedi: Kral ben sıralama hedeflemiyorum ki bölüm hedefliyorum ondan dolayı ea işi yatar. Yine denicem bişiler bakalım ama mezunum %90 Genişletmek için tıkla... Hocam hedef nedir? 120K falan gelse mesela yeterli mi?
casper1881 dedi: Kral ben sıralama hedeflemiyorum ki bölüm hedefliyorum ondan dolayı ea işi yatar. Yine denicem bişiler bakalım ama mezunum %90 Genişletmek için tıkla... Hocam hedef nedir? 120K falan gelse mesela yeterli mi?
C casper1881 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #15 Rsmefaw dedi: Hocam hedef nedir? 120K falan gelse mesela yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Aslında 85 k düşünüyordum ama zor gibi. casper1881 dedi: Aslında 85 k düşünüyordum ama zor gibi. Genişletmek için tıkla... Onu 100 k ya çektim ihtimalleri de dikkate alarak ona göre yorumunu yapabilirsin dostum casper1881 dedi: Aslında 85 k düşünüyordum ama zor gibi. Genişletmek için tıkla... Onu 100 k ya çektim ihtimalleri de dikkate alarak ona göre yorumunu yapabilirsin dostum casper1881 dedi: Aslında 85 k düşünüyordum ama zor gibi. Genişletmek için tıkla... Onu 100 k ya çektim ihtimalleri de dikkate alarak ona göre yorumunu yapabilirsin dostum sayfa buga girdi 3 kere yazmışım pardon Son düzenleme: 12 Mayıs 2025
Rsmefaw dedi: Hocam hedef nedir? 120K falan gelse mesela yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Aslında 85 k düşünüyordum ama zor gibi. casper1881 dedi: Aslında 85 k düşünüyordum ama zor gibi. Genişletmek için tıkla... Onu 100 k ya çektim ihtimalleri de dikkate alarak ona göre yorumunu yapabilirsin dostum casper1881 dedi: Aslında 85 k düşünüyordum ama zor gibi. Genişletmek için tıkla... Onu 100 k ya çektim ihtimalleri de dikkate alarak ona göre yorumunu yapabilirsin dostum casper1881 dedi: Aslında 85 k düşünüyordum ama zor gibi. Genişletmek için tıkla... Onu 100 k ya çektim ihtimalleri de dikkate alarak ona göre yorumunu yapabilirsin dostum sayfa buga girdi 3 kere yazmışım pardon