A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Şu ana kadar hiç başlamadım denebilir. Nasıl bir strateji izlemem lazım yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
Şu ana kadar hiç başlamadım denebilir. Nasıl bir strateji izlemem lazım yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
B BoZKuRTT01 Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Hangi alandasın ve hangi sıralamayı yapmayı hedefliyorsun
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 BoZKuRTT01 dedi: Hangi alandasın ve hangi sıralamayı yapmayı hedefliyorsun Genişletmek için tıkla... Sayısal alandayım ve en azından 100k yapmak istiyorum hocam Allah izin verirse
BoZKuRTT01 dedi: Hangi alandasın ve hangi sıralamayı yapmayı hedefliyorsun Genişletmek için tıkla... Sayısal alandayım ve en azından 100k yapmak istiyorum hocam Allah izin verirse
ArdaofRivia Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 1 Aralık 2024 #4 andoidpol dedi: Sayısal alandayım ve en azından 100k yapmak istiyorum hocam Allah izin verirse Genişletmek için tıkla... Yetişir.
andoidpol dedi: Sayısal alandayım ve en azından 100k yapmak istiyorum hocam Allah izin verirse Genişletmek için tıkla... Yetişir.
Hüseyin Dalkıran Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 100k yapılır hocam ya
hzcolt Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 andoidpol dedi: Sayısal alandayım ve en azından 100k yapmak istiyorum hocam Allah izin verirse. Genişletmek için tıkla... Hocam sayısal biraz zor eğer temelin varsa işin biraz daha kolaylaşır denemede netlerin nasıl.
andoidpol dedi: Sayısal alandayım ve en azından 100k yapmak istiyorum hocam Allah izin verirse. Genişletmek için tıkla... Hocam sayısal biraz zor eğer temelin varsa işin biraz daha kolaylaşır denemede netlerin nasıl.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #7 Düzenli şekilde ilerlenirse yetişir .
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #8 Nasıl bir strateji izlemem lazım hocam hiç bir fikrim yok hzcolt dedi: Hocam sayısal biraz zor eğer temelin varsa işin biraz daha kolaylaşır denemede netlerin nasıl. Genişletmek için tıkla... Hocam denemeye en son geçen sene girdim 30 netti yani
Nasıl bir strateji izlemem lazım hocam hiç bir fikrim yok hzcolt dedi: Hocam sayısal biraz zor eğer temelin varsa işin biraz daha kolaylaşır denemede netlerin nasıl. Genişletmek için tıkla... Hocam denemeye en son geçen sene girdim 30 netti yani
hzcolt Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #9 andoidpol dedi: Nasıl bir strateji izlemem lazım hocam hiçbir fikrim yok. Hocam denemeye en son geçen sene girdim 30 netti yani. Genişletmek için tıkla... Hocam benim tavsiyem haftada 1 deneme çöz eksiklerini belirle eksiklerinin üzerine konu anlatımlı video izleyip bol bol test çöz.
andoidpol dedi: Nasıl bir strateji izlemem lazım hocam hiçbir fikrim yok. Hocam denemeye en son geçen sene girdim 30 netti yani. Genişletmek için tıkla... Hocam benim tavsiyem haftada 1 deneme çöz eksiklerini belirle eksiklerinin üzerine konu anlatımlı video izleyip bol bol test çöz.
enes ozgoz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #10 100k rahat yapılır. Cok konu eksigin varsa acele davranman lazım ama bazıları TYT bitirip AYT'ye gecti bile. Deneme cözmek önemli.
100k rahat yapılır. Cok konu eksigin varsa acele davranman lazım ama bazıları TYT bitirip AYT'ye gecti bile. Deneme cözmek önemli.