YKS 85 diploma notu ile sıfırdan 100 veya 150 bin sıralama yapılır mı?

Sando

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben mezunum YKS çalışıyorum son 10 gündür günde 7-8 saat aralığında sıfıra yakınım acaba merak ediyorum da şu andan YKS kadar bu saat aralığı ile 100-150k sıralama yapabilir miyim? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1k bile yaparsın. Tabii ortalama geri çekebilir ama ortalamanın seni geri çekeceğini bile bile umudunu kaybedip çalışmamak aptallık olur. Sen elinden gelenin en iyisini yap, sonuçlar açıklanınca ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Her gün bu kadar çalışamazsın, bu çok uzun bir süreç. Kendini zorlamadan adım adım çalışma sürelerini arttırırsan senin için daha iyi olabilir. Bir süre sonra tükenebilirsin.

Yapabilirsin, daha iyisini yaparsın bu tempoda zaten.
Cevabınız için çok teşekkür ederim

Her gün bu kadar çalışamazsın, bu çok uzun bir süreç. Kendini zorlamadan adım adım çalışma sürelerini arttırırsan senin için daha iyi olabilir. Bir süre sonra tükenebilirsin.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Yapılır disiplinin bozma yeter.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için

Yanıtınız çok açıklayıcı oldu modum çok düsüktü teşekkür ederim düşünüp yanıt vermeniz çok ince bi davranış

89 OBP ile ilk 500 yapan var. Ona göre hesabını yap.
0 mıydı

Evet ilk 1K bile yapılır. OBP geriye atar fakat öyle 10 bin kişi falan geriye atmaz. Disiplinle ilerlerseniz kesinlikle yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…