GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Haziran 2022 #11 333365 dedi: 9 ay gibi bir sürede zor bence. Gene de çalışın ama bu sene olmazsa seneye olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sene olmaz zaten. Seneye için sordum ben. Ona göre çalışmalara daha erken başlayabilirim. Kaç ay kala başlayayım? Ben mezunum bu arada.
333365 dedi: 9 ay gibi bir sürede zor bence. Gene de çalışın ama bu sene olmazsa seneye olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sene olmaz zaten. Seneye için sordum ben. Ona göre çalışmalara daha erken başlayabilirim. Kaç ay kala başlayayım? Ben mezunum bu arada.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Haziran 2022 #12 Başla şimdiden çalışmaya, hedefin büyükmüş zaten. Kaybedecek zamanın yok.
L lumiyra Yoctopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #13 Matematik ve sayısal derslerde temeliniz varsa ve zorlanmıyorsanız çok rahat girersiniz. Eğer yok ise şimdiden temelinizi atmanız lazım yoksa gerçekten zor olur.
Matematik ve sayısal derslerde temeliniz varsa ve zorlanmıyorsanız çok rahat girersiniz. Eğer yok ise şimdiden temelinizi atmanız lazım yoksa gerçekten zor olur.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Haziran 2022 #14 333365 dedi: Başla şimdiden çalışmaya, hedefin büyükmüş zaten. Kaybedecek zamanın yok. Genişletmek için tıkla... Sınava girip çıktıktan sonra Ağustos gibi başlasam olur mu yeniden?
333365 dedi: Başla şimdiden çalışmaya, hedefin büyükmüş zaten. Kaybedecek zamanın yok. Genişletmek için tıkla... Sınava girip çıktıktan sonra Ağustos gibi başlasam olur mu yeniden?
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.844 Makaleler 1 Çözümler 16 6 Haziran 2022 #15 Fatih737 dedi: Girilmez. Başka soru? Genişletmek için tıkla... Tipik bir İnstagram yorumu. Arkadaşın ne seviyede olduğunu, günlük ne kadar çalışacağını-çalıştığını vs bilmeden nasıl yaptın bu yorumu?
Fatih737 dedi: Girilmez. Başka soru? Genişletmek için tıkla... Tipik bir İnstagram yorumu. Arkadaşın ne seviyede olduğunu, günlük ne kadar çalışacağını-çalıştığını vs bilmeden nasıl yaptın bu yorumu?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Haziran 2022 #16 @GreatArcher kaybedecek bir gününüz bile yok aslında. O yüzden ne kadar erken başlarsanız daha iyi olur.
@GreatArcher kaybedecek bir gününüz bile yok aslında. O yüzden ne kadar erken başlarsanız daha iyi olur.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Haziran 2022 #17 333365 dedi: @GreatArcher kaybedecek bir gününüz bile yok aslında. O yüzden ne kadar erken başlarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bana 10 ay yeterli gibi geldi. Umarım yeterli olur. Bu arada hedefim Sabancı Üniversitesi mühendislik ve doğa bilimleri.
333365 dedi: @GreatArcher kaybedecek bir gününüz bile yok aslında. O yüzden ne kadar erken başlarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bana 10 ay yeterli gibi geldi. Umarım yeterli olur. Bu arada hedefim Sabancı Üniversitesi mühendislik ve doğa bilimleri.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Haziran 2022 #18 Abi o hiç 90 net görmemiş ki nereden bilsin. Türkçe 35 matematik 35 fen sosyal tam yaparsın olur biter...
Abi o hiç 90 net görmemiş ki nereden bilsin. Türkçe 35 matematik 35 fen sosyal tam yaparsın olur biter...
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 6 Haziran 2022 #19 Hocam mezun kafasına girdiyseniz şimdiden çalışmanız lazım zaten neden yazı boş geçireceksiniz ki.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Haziran 2022 #20 botstepz dedi: Hocam mezun kafasına girdiyseniz şimdiden çalışmanız lazım zaten neden yazı boş geçireceksiniz ki. Genişletmek için tıkla... Hocam sınavdan sonra hemen tekrar başlayamam çalışmaya. 1 ay falan dinlensem sonra başlasam olur mu?
botstepz dedi: Hocam mezun kafasına girdiyseniz şimdiden çalışmanız lazım zaten neden yazı boş geçireceksiniz ki. Genişletmek için tıkla... Hocam sınavdan sonra hemen tekrar başlayamam çalışmaya. 1 ay falan dinlensem sonra başlasam olur mu?