Benden 1 puan fazla almış ve 1000 kişi önüme geçmiş Fena bir sonuç değil %10'luk dilimde oluyor. İngilizce öğretmenliği olarak orta-düşük seviye üniversitelere gidebilir. İngilizce edebiyatı olarak güzel üniversitelere gidebilir gibi. Tebrikler.
Bu sıralama ile nereyi tercih etmek doğru olur sizce? Bilgisayar mühendisliği olarak Karadeniz teknik gelebilir mi?
Not: Yabancı dil testine çalışmadan girdim.
Bu sene çok garip gerçekten. Bu konular hakkında bilgili olduğunu fark ettim, tercih ile alakalı bir konu açmayı düşünür müsün? Tercihin ilk sıralarına sıralamanın üstünde üniversiteler falan yazılmalı mı o tarzda.
Bu sıralama ile nereyi tercih etmek doğru olur sizce? Bilgisayar mühendisliği olarak Karadeniz teknik gelebilir mi?
Not: Yabancı dil testine çalışmadan girdim.Eki Görüntüle 1455224
Ben bu sene yeni 11'e geçtim ve sınavdan 2 gün sonra çıktıdan çıkarıp evde çözdüm ve 85 net yaptım ve baktığıma göre 60k sıralama geliyor. Kamera şakası mı bu?
Ben bu sene yeni 11'e geçtim ve sınavdan 2 gün sonra çıktıdan çıkarıp evde çözdüm ve 85 net yaptım ve baktığıma göre 60k sıralama geliyor. Kamera şakası mı bu?