YKS açıklandı!

Site halen açık gözüküyor

Site halen açık gözüküyor

YÖK Ana Sayfa buradan mı bahsediyorsunuz

Sözelde ilk 30k saysan özel eğitim öğretmenliği harici güzel garanti bir bölüm yok.

Bence de hocam bu arada 2 yıllık sağlık okusam sanki daha iyi gibi İstanbul'da hem iş imkanı fazla hem de ataması zaten puanım 305 İstanbul'da bir yere yeter diye düşünüyorum hedefim Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul'da.

Site halen açık gözüküyor.

YÖK Ana Sayfa buradan mı bahsediyorsunuz.

Hayır hocam bu siteden bahsediyorum tıklayınız yazan butona tıklayınca normalde açılıyordu ama yüksek ihtimal sıralamalar güncelleniyor.

Sanırsam TYT de sıralama değil de puan önemliydi diye hatırlıyorum. Eğer sağlık okuyacaksanız ve devlette çalışmak istiyorsanız mutlaka atama puanlarına bakın attler bir de 80+ puan istiyor ve itfaiyecilik bölümünde göz atın devlet hava meydanlarında çalışma imkanları vardı ve iyi maaşı var.

En az 2 haftası var eylül'de okul başlıyor ağustos'ta her şey çözüme kavuşmuş olur.

Ben mezunum bile hocam olmadı EA geçeceğim ya da MF sözelde iş olmadığı kanısa vardım artık TYT içinde work and travel imkanı yok ben zaten üniversitesi wat için gidiyorum açık konuşmak gerekirse onun dışında pek bir şey katacağını zannetmiyorum bana 2 yıllıklara work and travel programı yokmuş bu arada hocam olsa bile vizede zorluk çıkartıyorlarmış benim hayalim tamamen yurt dışı olduğu için bakalım ya büyük ihtimal dediğim gibi mezunum olmadı MF ya da EA gireceğim.

Bu nasıl bir yığılma oğlum, iki değil üç dört elle bi' şeyi düzgün beceremiyorlar
Saçma sapan bir sıralama var da geçen sene de pek farklı değildi galiba. Onda bile arkadaş kötü Tyt yapmasına rağmen Ydt yapıp 20k falan sıralama yapmıştı. Bunda çok feci bir yığılma var. Sıralamalara bağlı herşey.

Bu nasıl bir yığılma oğlum, iki değil üç dört elle bi' şeyi düzgün beceremiyorlar

Yerleştirme puanı beni 70 k geriye attı.

Erasmus var.

Hocam başlamışım böyle yığılmaya, gerçekten bu sene ÖSYM hiçbir işi düzgün yapamamış. Şey yoluna mezuna kaldık.
Yerleştirme puanı beni 70 k geriye attı.
15K geri attı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…