YKS açıklandı!

Mezuna kalacağım hocam, ölüm değil ya. Yapacak bir şey yok.

Ölüm değil, sağlık olsun. Piyasa diplomalı işsiz kaynıyor. Öylesine bölüm okumaktansa varsın, bir sene kaybınız olsun çünkü öylesine okunan bölümden muhtemelen iş bulamazsınız.

Sizce ne yapmalıyım hocam tavsiyeniz nedir sözelde 240 k yaptım 324 puanım bu arada sözelde TYT puanımda 305.
Dilden git. En kötü stajla onla bunla öğrenirsin belli bir temelin varsa. Üzerine para bile kazanırsın. 3 dil öğrenmiş sayılıyorsun bitince. Mavi diplomalı bulabiliyorsan sıralaman tutuyorsa ona git tutmuyorsa bulabildiğin en iyisine git.

Ölüm değil, sağlık olsun. Piyasa diplomalı işsiz kaynıyor. Öylesine bölüm okumaktansa varsın, bir sene kaybınız olsun çünkü öylesine okunan bölümden muhtemelen iş bulamazsınız.
Böyle düşünüyorum hocam ben zaten, hep böyle düşünüyordum. "Çevresel unsur"lar böyle düşünmüyor

Böyle düşünüyorum hocam ben zaten, hep böyle düşünüyordum. "Çevresel unsur"lar böyle düşünmüyor
Ah o çevresel unsurlar yok mu o çevresel unsurlar. Sanki herkes 19 yaşında üniye ya da işe koşturmak zorundaymış gibi. Kalan 3 5 sene gençliğimi yaşasam kıyamet mi kopardı?

Önceden dalgasını geçtiğimiz bölümler şimdi daha mantıklı gelmeye başladı. Bu arada PMYO başvuru nasıl yapılacak bilen var mı?

Ben ona da başvuru yapacağım hocam hatta güzel sanatlara bile başvuracağım artık bir yerden ekmeğimizi bulmamız gerekiyor.

Hocam İngilizceyi 1 yılda halledebilir miyim bilmiyorum gramer sıkıntılı biraz şu an seviyem A2 düzeyinde.
Gramer'den birşey olacağını sanmam. Kaç senedir ingilizce hayatımda sorsan en basit gramerleri bilmem gelişigüzel yapıştırıyorum çok sorun da olmuyor. Sınavda fazla çıkmıyor zaten. Sınav tamamen taktik sınavı. Çok seri olmak gerekiyor fenalaşsan su içecek vaktin olmaz o kadar az süre var.

Benim de sayısal tam 400k geldi beklediğimden çok daha kötü

Herkesinki kötü kanka dert etme 1 yıl daha çalışıp girmek daha mantıklı oda olmazsa yapacak bir şey yok.

Hocam siz peki nasıl öğrendiniz genelde yabancı dizileri ya da filmleri alt yazı ile izlemek deniliyor ne kadar iyi öğrenilir onunlada bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…