Benim sıralama iyi gelmedi maalesef. PMYO başvurayım bari dedim de başvuruları ne zaman yapılacağını anlamadım. Mart veya nisanda diyorlar ama ne zaman başvurabiliriz bilmiyorum.
Kankiler benim sıralama 630 bin geldi geçen sene 580 binle kapatan yer gelir mi 500 binden yazmaya başlayacağım 630 binde bırakırım 2 3 tanede 2 yıllık yazarım ama 580 bin olan yer gelirse çok güzel olur 2021 de dolmamış 22 de 560 23 de 580bin.
Yani ben de uzmanı değilim konuşma konusunda kötüyüm ama iyi çevirebiliyorum cümleleri kelime bilgim iyi. Benim sana önerim bol bol hikayeli oyun oyna. Altyazılar mutlaka açık olsun o hikayeyi merak et çeviriden çevirerek oyna üşenme. Dizi film olayında da dedikleri doğru Türkçe altyazılı izle. Onun dışında yabancı içerikleri takip etmeni öneririm Youtube'da ne kadar çok yabancı içerik izlersen o kadar bilgin artar. Yani işin özeti olay izle çevir üzerinden ilerliyor şahsen ben bildiğim herşeyi böyle öğrendim açıp da kitaptan hayatım boyunca çalışmadım.
Keşke açıklanmasaydı sözel 240 bin tebeşir bile olamıyorum ama TYT yine iyi geldi 305 puan İstanbul'da geliyor ama hocam yüksek ihtimal bu sene sayısaldan gireceğim sözelde iş yok maalesef.
Anne, baba akrabalar gibi gibi durumlar "bir sene kaybetme hemen git üniversiteye" ya da "şu mezuna bıraktı yine aynı sıralamayı yaptı" gibi konuşan insan çok.