Keşke açıklanmasaydı sözel 240 bin tebeşir bile olamıyorum ama TYT yine iyi geldi 305 puan İstanbul'da geliyor ama hocam yüksek ihtimal bu sene sayısaldan gireceğim sözelde iş yok maalesef.
Güzel yerler gelmemesi önemli değil hocam bilgisayar mühendisliği bence her yerde okunur eğer geliyorsa gidin bende 2 yıllık ya sağlık ya da PMYO başvuracağım dediğim gibi ya da mezuna kalıp MF'den gireceğim sözelde iş yok çünkü.
Hocam 450k EA geldi ben ne yapacağım . Şu anda hiç düşünemiyorum ne yapacağımı. Mezuna da kalmak istemiyorum. Yazılıma da ilgim var aslında. Başka bölüm seçip yazılımdan mı ilerlesem evden kendimi geliştirip.
Hocam 450k EA geldi ben ne yapacağım . Şu anda hiç düşünemiyorum ne yapacağımı. Mezuna da kalmak istemiyorum. Yazılıma da ilgim var aslında. Başka bölüm seçip yazılımdan mı ilerlesem evden kendimi geliştirip.