Merhaba arkadaşlar. 12. Sınıf Eşit Ağırlık öğrencisiyim YKS'ye hazırlanıyorum. Tam 9 Eylül'de çalışmaya başladım 22 tane TYT matematik konusunu bitirdim şu an fonksiyonlardayım fonksiyonlar bitince direk AYT matematiğe geçeceğim. Yani toplamda 23 konu ile AYT'ye geçiş yapacağım yeterli herhalde eksiğim yok.
TYT Türkçeye gelecek olursak yazım ve noktalama biliyorum bitirdim. Diğer konuları izledim çabaladım olmayınca saldım hala çalışmıyorum.
AYT edebiyat hakkında hiçbir şey bilmiyorum daha hiç başlamadım ama gamze hocayla başlamayı düşünüyorum. Sipariş edeceğim hemen.
Geometri benim için kabus temel atma kitabı aldım ondan ilerliyorum ama onunda yüzünü bayağıdır açmadım.
Problemlere başladım güzel gidiyor çözebiliyorum.
Paragrafta ise 2 tane kitap bitirdim yeterli diye düşünüyorum. Günde 30 soru çözdüm. Bir süre paragraf çözmeyeceğim kitabım yok.
Sosyal denemelerde fule yakın yapıyorum ama yine de arada çalışıyorum.
Fen 0
Her neyse AYT için çok mu geç kaldım? Ve bu dil bilgisi geometri için ne yapmalıyım? TYT denemelerimde 45-60 net bandındayım. Bayağıdır da denemeye girmedim. AYT için geç mi kalmışım bunu soruyorum?