YKS barajı kalkması ne demek?

Sonrada diyorlar ki; bizim gencimiz yurtdışına gidiyor, kendi ülkesine hizmet etmiyor 😀
Hocam memlekette doktor araba alamaz hale geldi çok normal kaçmaları işte bazıları anlamıyor, ben 6 yıl okuyup araba alamıyorsam rahat yaşayamıyorsun 1 aylık maaşınla son model İphone bile alamıyorsun :D Rusya'da 240 bin ruble alıyor doktor ortalama yani 65 bin TL aslında bu adam çok çok iyi maaş alıyor Rusya'da mesela bir Rus 60 bin Ruble ile kendi ülkesinde İphone alabiliyor buraya gelince alamıyor, vergiler de sağ olsun, uzun lafın kısası bu ülkede hayal falan kalmadı.

Anlatsak neye yarayacak 😀 Ailelerde çocuğum memur olsun yeter kafasında.
Sormayın hocam ben memur dinlemiyorum zaten stajyerim şuan oradaki memurlar kalkmış diyor katip ol diyeceğim en son ne katibi o aldığınız maaşla ben İstanbul'da ev anca tutuyorum hiç mi hayalim olmayacak bu hayatta işte söyleyeceğin kişi de anlamaz o yüzden takmıyorum.

Sormayın hocam ben memur dinlemiyorum zaten stajyerim şuan oradaki memurlar kalkmış diyor katip ol diyeceğim en son ne katibi o aldığınız maaşla ben İstanbul'da ev anca tutuyorum hiç mi hayalim olmayacak bu hayatta işte söyleyeceğin kişi de anlamaz o yüzden takmıyorum.
Boş verin hocam. İmkan varsa sizde gidin yurtdışına 😀 En azından hayatınızın biraz daha sıkıntısız geçer.

Mesela TYT'den yüksek almayan birinin YDT sınavında ki puanını kullanabilecek mi? Yani bölüm puanını hesaplanması için TYT barajını geçmek gerekiyordu ya. Aklıma takıldı da.
Dostum bu konuda bilgi sahibi değilim ama şunu soyleyebilirim ki YDT'yi fulleyecek olsaniz bile TYT'de netleriniz iyi olmalı. Hele hele TYT barajını zar zor geçebilecek seviyedeyseniz hiçbir işe yaramaz hocam. Üniversite okumak önemli değil, iyi yerde okumak önemli.

Diğer arkadaslarimiz başlığa göre cevap verip genel bir cevap vermiş ama konu içeriğini pek cevaplayan olmamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı