The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.574 Makaleler 49 Çözümler 12 30 Mayıs 2024 #1 Evet, YKS baraj kalktı dediler. Liseyi bitireli çok oldu. Baraj kalktı dediler ama araştırmadım. Ne işe yarıyor?
Evet, YKS baraj kalktı dediler. Liseyi bitireli çok oldu. Baraj kalktı dediler ama araştırmadım. Ne işe yarıyor?
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #2 Sınava girip kafana göre salla soruları, eğer sıralanan tutarsa üniversite okuyabiliyorsun. Mesela edebiyat neti eksilerde olan birisi edebiyat fakültesi kazanmıştı.
Sınava girip kafana göre salla soruları, eğer sıralanan tutarsa üniversite okuyabiliyorsun. Mesela edebiyat neti eksilerde olan birisi edebiyat fakültesi kazanmıştı.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 30 Mayıs 2024 #3 Üniversitelerin liseye döndüğü anlamına geliyor. Üniversite okumak için sizden bir başarı değil, sadece sınav parasını ödemeniz bekleniyor demek.
Üniversitelerin liseye döndüğü anlamına geliyor. Üniversite okumak için sizden bir başarı değil, sadece sınav parasını ödemeniz bekleniyor demek.
zerenn Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 19 30 Mayıs 2024 #4 The Tribal Chief dedi: Evet, YKS baraj kalktı dediler. Liseyi bitireli çok oldu. Baraj kalktı dediler ama araştırmadım. Ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... eğitim sistemini düzenleyen insanların zekâ seviyesini gösteriyor..
The Tribal Chief dedi: Evet, YKS baraj kalktı dediler. Liseyi bitireli çok oldu. Baraj kalktı dediler ama araştırmadım. Ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... eğitim sistemini düzenleyen insanların zekâ seviyesini gösteriyor..