MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 26 Şubat 2025 #1 YKS için başvuru yaptım ve 450 lira ücreti yatırdım. Ondan sonra ÖSYM'nin koordinatörlüklerine gidip kayıt mı yaptırmalıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
YKS için başvuru yaptım ve 450 lira ücreti yatırdım. Ondan sonra ÖSYM'nin koordinatörlüklerine gidip kayıt mı yaptırmalıyız?
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 26 Şubat 2025 #2 Online başvuru aşamasına geçip sürecinizi tamamlamalısınız. Online hesabınız aktif değilse bir ÖSYM bürosuna gitmeniz gerekir.
Online başvuru aşamasına geçip sürecinizi tamamlamalısınız. Online hesabınız aktif değilse bir ÖSYM bürosuna gitmeniz gerekir.
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.298 Çözümler 7 26 Şubat 2025 #3 Ücreti ödediysen başka bir şeye gerek yok. Sınavdan 1 hafta önce sınav belgeni ve kimligini alip belirtilen yerde sinav olmaya gideceksin.
Ücreti ödediysen başka bir şeye gerek yok. Sınavdan 1 hafta önce sınav belgeni ve kimligini alip belirtilen yerde sinav olmaya gideceksin.
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 Aisten başvurup ücreti ödediyseniz yapmanız gereken başka bir şey yok.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 26 Şubat 2025 #5 kerem325 dedi: Ücreti ödediysen başka bir şeye gerek yok. Sınavdan 1 hafta önce sınav belgeni ve kimligini alip belirtilen yerde sinav olmaya gideceksin. Genişletmek için tıkla... Sınav belgesini nasıl alacağız.
kerem325 dedi: Ücreti ödediysen başka bir şeye gerek yok. Sınavdan 1 hafta önce sınav belgeni ve kimligini alip belirtilen yerde sinav olmaya gideceksin. Genişletmek için tıkla... Sınav belgesini nasıl alacağız.
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #6 MotoCBR dedi: Sınav belgesini nasıl alacağız. Genişletmek için tıkla... Sınav giriş belgesi şu an mevcut değil sınava yakın bir tarihte başvurduğunuz sitede çıktı olarak alınabilir olacak ortan renkli renksiz fark etmez çıktı alıp kimlik ile birlikte sınava girebilirsiniz.
MotoCBR dedi: Sınav belgesini nasıl alacağız. Genişletmek için tıkla... Sınav giriş belgesi şu an mevcut değil sınava yakın bir tarihte başvurduğunuz sitede çıktı olarak alınabilir olacak ortan renkli renksiz fark etmez çıktı alıp kimlik ile birlikte sınava girebilirsiniz.