YKS Başvuru ücretinin oturum başı 90 lira olması

50 lira sanıyordum. Vazgeçtim, 90 lira çok fazla...

2019 ve 2020 de girmiş biri olarak söyleyeyim. 20 lira fark normal. Eğer bu fark 2019 öncesi için söylense idi abartılı olurdu ama dağıttıkları maske ve kullandığı dezenfektanlardan olduğunu düşünüyorum. 2020 YKS'de rezaletti belki onun üstü bir tedbir amaçlı 20 lira daha ek istemiş olabilirler.

2019 ve 2020 de girmiş biri olarak söyleyeyim. 20 lira fark normal. Eğer bu fark 2019 öncesi için söylense idi abartılı olurdu ama dağıttıkları maske ve kullandığı dezenfektanlardan olduğunu düşünüyorum. 2020 YKS'de rezaletti belki onun üstü bir tedbir amaçlı 20 lira daha ek istemiş olabilirler.

Yinede 90 lira fazla değil mi?

50 lira olsa ilk 100 bursu için denerdim ama şu an 90 netten fazla TYT yapamam heralde :D
Dezenfektan maliyeti falan arttırır tabi ama sınav ücretleri hep fazlaydı zaten ülkede. Seneye virüs bitince bile 100-110 liraya çıkarsa bir oturumu şaşırmam. YKS ilk çıktığında giriş ücretleri ucuzlayacak denmişti, 120 liradan 100 liraya düşmüştü sayısaldan girecek biri için ama uzun sürmedi fiyatların yükselmesi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı