B baran6355 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 Şu anda aktif olarak öğrenci gözükmekteyim ama sınav tarihine kadar diplomayı alırım büyük ihtimalle bütün derslerimi verdim. YKS başvuru ekranında aktif öğrenciyim seçeneğini mi seçmeliyim? Mezun oldum seçeneği mi? + Son düzenleme: 3 Mart 2025
Şu anda aktif olarak öğrenci gözükmekteyim ama sınav tarihine kadar diplomayı alırım büyük ihtimalle bütün derslerimi verdim. YKS başvuru ekranında aktif öğrenciyim seçeneğini mi seçmeliyim? Mezun oldum seçeneği mi? +
Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2025 #2 Aktif seçmelisin. Mezun oldum seçeneği daha önce olanlar için.
B baran6355 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 Lukatmi dedi: Aktif seçmelisin. Mezun oldum seçeneği daha önce olanlar için. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam
Lukatmi dedi: Aktif seçmelisin. Mezun oldum seçeneği daha önce olanlar için. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam