grandemarek Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 e-Devlet şifresi almayı unuttum ve hafta sonları da PTT'ler kapalı. 26 Şubat Pazartesi günü son başvuru günü mü yoksa yarın sonlanıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
e-Devlet şifresi almayı unuttum ve hafta sonları da PTT'ler kapalı. 26 Şubat Pazartesi günü son başvuru günü mü yoksa yarın sonlanıyor mu?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #2 grandemarek dedi: e-Devlet şifresi almayı unuttum ve hafta sonları da PTT'ler kapalı. 26 şubat pazartesi günü son başvuru günü mü yoksa yarın sonlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Devam ediyor bildiğim kadarıyla. Eğer e-Devlet alamıyorsanız bulunduğunuz şehirdeki ÖSYM bürosuna gidin ÖSYM şifresi verecek aynı zamanda başvurunuzu yapacaktır.
grandemarek dedi: e-Devlet şifresi almayı unuttum ve hafta sonları da PTT'ler kapalı. 26 şubat pazartesi günü son başvuru günü mü yoksa yarın sonlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Devam ediyor bildiğim kadarıyla. Eğer e-Devlet alamıyorsanız bulunduğunuz şehirdeki ÖSYM bürosuna gidin ÖSYM şifresi verecek aynı zamanda başvurunuzu yapacaktır.
grandemarek Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #3 Barisgzl1 dedi: Devam ediyor bildiğim kadarıyla. Eğer e-Devlet alamıyorsanız bulunduğunuz şehirdeki ÖSYM bürosuna gidin ÖSYM şifresi verecek aynı zamanda başvurunuzu yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim devam ediyormuş evet. Pazartesi yapacağım artık şehir merkezine uzak bir yerde oturuyorum ÖSYM bürosuna gidemem. Teşekkürler yardımın için
Barisgzl1 dedi: Devam ediyor bildiğim kadarıyla. Eğer e-Devlet alamıyorsanız bulunduğunuz şehirdeki ÖSYM bürosuna gidin ÖSYM şifresi verecek aynı zamanda başvurunuzu yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim devam ediyormuş evet. Pazartesi yapacağım artık şehir merkezine uzak bir yerde oturuyorum ÖSYM bürosuna gidemem. Teşekkürler yardımın için