Sam00 Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Merhaba YKS'ye başvururken başvuruda kullan diye bir seçenek çıkıyor, bu ne işe yarıyor? OBP ile mi alakalı?
Merhaba YKS'ye başvururken başvuruda kullan diye bir seçenek çıkıyor, bu ne işe yarıyor? OBP ile mi alakalı?
Çözüm utkuyksl0 23 Şubat 2025 Sam00 dedi: Eki Görüntüle 2430912 Merhaba YKS'ye başvururken başvuruda kullan diye bir seçenek çıkıyor, bu ne işe yarıyor? OBP ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Evet OBP ile alakalı.
Sam00 dedi: Eki Görüntüle 2430912 Merhaba YKS'ye başvururken başvuruda kullan diye bir seçenek çıkıyor, bu ne işe yarıyor? OBP ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Evet OBP ile alakalı.
utkuyksl0 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 1.498 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Gigabyte A520M-K V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Apacer Panther Black-Gold 16 GB (2x8) DDR4 3200 Mhz CL16 Ram Asrock Radeon RX 6600 PULSE 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı AGI 256 GB NVMe M.2 SSD 3500MB/s Okuma / 3100MB/s Yazma Rampage 550 W Güç Kaynağı Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 23 Şubat 2025 #2 Sam00 dedi: Eki Görüntüle 2430912 Merhaba YKS'ye başvururken başvuruda kullan diye bir seçenek çıkıyor, bu ne işe yarıyor? OBP ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Evet OBP ile alakalı. Artı 0 Eksi Çözüm
Sam00 dedi: Eki Görüntüle 2430912 Merhaba YKS'ye başvururken başvuruda kullan diye bir seçenek çıkıyor, bu ne işe yarıyor? OBP ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Evet OBP ile alakalı.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 OBP ile alakalı, onu seçmeniz gerekir. YKS'ye 12. sınıf olan lise öğrencileri ve liseden mezun olan öğrenciler katılabildiği için seçmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
OBP ile alakalı, onu seçmeniz gerekir. YKS'ye 12. sınıf olan lise öğrencileri ve liseden mezun olan öğrenciler katılabildiği için seçmeniz gerekiyor.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.139 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #4 Park Müdürü Benson dedi: OBP ile alakalı, onu seçmeniz gerekir. YKS'ye 12. sınıf olan lise öğrencileri ve liseden mezun olan öğrenciler katılabildiği için seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiç seçmedim. Seçsem ne olur, seçmesem ne olur? 68.96 diploma notum ilk mezuna bıraktım sonra sınava girdim ama hiçbir zaman kullan demedim. Artı 0 Eksi
Park Müdürü Benson dedi: OBP ile alakalı, onu seçmeniz gerekir. YKS'ye 12. sınıf olan lise öğrencileri ve liseden mezun olan öğrenciler katılabildiği için seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiç seçmedim. Seçsem ne olur, seçmesem ne olur? 68.96 diploma notum ilk mezuna bıraktım sonra sınava girdim ama hiçbir zaman kullan demedim.
PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 654 Yer İstanbul 24 Haziran 2025 #5 Hocamlar ben seçtim ancak tekrar seçebiliyorum yani o seçenek kapanmadı başvuru kağıdımda güncellenmiş hali gözüküyor ama bir emin olamadım. Park Müdürü Benson dedi: OBP ile alakalı, onu seçmeniz gerekir. YKS'ye 12. sınıf olan lise öğrencileri ve liseden mezun olan öğrenciler katılabildiği için seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... utkuyksl0 dedi: Evet OBP ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocamlar ben seçtim ancak tekrar seçebiliyorum yani o seçenek kapanmadı başvuru kağıdımda güncellenmiş hali gözüküyor ama bir emin olamadım. Park Müdürü Benson dedi: OBP ile alakalı, onu seçmeniz gerekir. YKS'ye 12. sınıf olan lise öğrencileri ve liseden mezun olan öğrenciler katılabildiği için seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... utkuyksl0 dedi: Evet OBP ile alakalı. Genişletmek için tıkla...
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #6 @Vio, seçmediğinizde OBP'nin hesaplanmadığı söyleniyor. Doğruluğunu bilmiyorum da iki saniyelik iş. Hızlıca yapıverin. @PowerfulMan, yaptıysanız sorun yok. Artı 0 Eksi
@Vio, seçmediğinizde OBP'nin hesaplanmadığı söyleniyor. Doğruluğunu bilmiyorum da iki saniyelik iş. Hızlıca yapıverin. @PowerfulMan, yaptıysanız sorun yok.
capybara Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #7 Park Müdürü Benson dedi: @Vio, seçmediğinizde OBP'nin hesaplanmadığı söyleniyor. Doğruluğunu bilmiyorum da iki saniyelik iş. Hızlıca yapıverin. @PowerfulMan, yaptıysanız sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar. Seçeneği onayladıktan sonra bu sene herhangi bir tercih yapmazsam seneye bu işlem OBP’yi kırar mı? Şimdiden teşekkürler. Artı 0 Eksi
Park Müdürü Benson dedi: @Vio, seçmediğinizde OBP'nin hesaplanmadığı söyleniyor. Doğruluğunu bilmiyorum da iki saniyelik iş. Hızlıca yapıverin. @PowerfulMan, yaptıysanız sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar. Seçeneği onayladıktan sonra bu sene herhangi bir tercih yapmazsam seneye bu işlem OBP’yi kırar mı? Şimdiden teşekkürler.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #8 @capybara, sorun olmaz. Artı 0 Eksi