CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Ekim 2024 #1 YKS çalışırken işime yarayacak uygulama öneriniz var mı?
ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 27 Ekim 2024 #2 Önereceğim uygulama Forest adlı odak uygulaması. Çalışmanızı zamana bölebilirsiniz.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Ekim 2024 #3 ExE.1 dedi: Önereceğim uygulama Forest adlı odak uygulaması. Çalışmanızı zamana bölebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uygulama App Store da 150 lira. Pahalı değil mi?
ExE.1 dedi: Önereceğim uygulama Forest adlı odak uygulaması. Çalışmanızı zamana bölebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uygulama App Store da 150 lira. Pahalı değil mi?
ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 27 Ekim 2024 #4 CanVolteX dedi: Uygulama App Store da 150 lira. Pahalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Fiyat belirtmemişsiniz.
CanVolteX dedi: Uygulama App Store da 150 lira. Pahalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Fiyat belirtmemişsiniz.
Husooefe Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 CanVolteX dedi: Uygulama App Store da 150 lira. Pahalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum ama satın almasanda iş görüyor bence ben almadım gayet memmunum.
CanVolteX dedi: Uygulama App Store da 150 lira. Pahalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum ama satın almasanda iş görüyor bence ben almadım gayet memmunum.
ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 12 Kasım 2024 #6 Husooefe dedi: Bende kullanıyorum ama satın almasanda iş görüyor bence ben almadım gayet memmunum. Genişletmek için tıkla... Android'de bedava zaten satın almana gerek yok. Appstore'da uygulamayı edinebilmek için para ödemelisin.
Husooefe dedi: Bende kullanıyorum ama satın almasanda iş görüyor bence ben almadım gayet memmunum. Genişletmek için tıkla... Android'de bedava zaten satın almana gerek yok. Appstore'da uygulamayı edinebilmek için para ödemelisin.
Husooefe Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #7 ExE.1 dedi: Android'de bedava zaten satın almana gerek yok. App Store'da uygulamayı edinebilmek için para ödemelisin. Genişletmek için tıkla... Görmemişim App Store dediğini doğrudur hocam.
ExE.1 dedi: Android'de bedava zaten satın almana gerek yok. App Store'da uygulamayı edinebilmek için para ödemelisin. Genişletmek için tıkla... Görmemişim App Store dediğini doğrudur hocam.