YKS çıkmış konular mı tüm konular mı?

Daha fazla  
Herkese iyi günler. Ben lise son öğrencisiyim, bu sene ÖSYM'ye gireceğim sayısal okumak istiyorum. Temelim 0 ve en az 350 puan yapmam gerekiyor, sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ve diğer sorum çıkmış sorulara çalışmakmı mantıklı yoksa tüm konularamı çalışmalıyım. Cevap verirseniz hem bana hem de yardım isteyen arkadaşlarıma çok yardım etmiş olursunuz.

Kısa zaman aralığında çok çıkan konulara çalışmak daha mantıklı olacak tabii. Zaten tüm konulara son sene çalışmak zor olur, konu seçmeniz gerek

TYT kaç net? 0'ım derken nasıl sıfırsın kitapçık sana sen kitapçığa mı bakıyorsun? Deneme çözmedin mi okul açılalı 1.5 ay oldu.

Son 5 senedir hangi konulardan ne kadar soru çıkmış analiz yaptıktan sonra önceliklerni belirlemelisin. 10 konunun 5 tanesi kesin çıkıyorsa önceliklern onlar olacak 2/3 tanesi bazen çıkıyorsa ikinci önceliklerin onlar olacak. Kalan son 5 senedir çıkmayan konuların başka konularla bütünlüğü yoksa eleyebilirsin.
Bir de yapamazsın diyenlere takılma bende ilk senemde sıfırdım 202 puan almıştım 8/9 ay hazırlanmayla 349 puana çekmiştim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardım istiyoruz siz insanı yerden yere vuruyorsunuz bunları insanın yüzüne vurmanıza gerek yok düzgün soru sorduk düzgün cevap verin
Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…