YKS ders çalışma programı önerisi

Alavehri

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfa geçtim ve stajım var bilişim teknolojileri alanım. Çarşamba - perşembe - cuma stajdayım. Pazartesi - salı okul zaten.
Staj saat: 08:30-05:30 çalışma saatlerim bu şekilde staj yerim bir tık yakın minibüs ile Max 5 dakika.
Okul saatlerim daha belli değil. Konuya gelecek olursak ben YKS öğrencisiyim ve bilgisayar mühendisliği istiyorum eşek gibi çalışmam gerek ama staj engel oluyor sanırım hiç bilmiyorum. Ne kadar zor olacak ne kadar kolay olacak hiç bilmiyorum.
Yardım edin staj için nasıl ders çalışabilirim veya nasıl çalışayım o gün neler çalışayım Allah aşkına yardım edin. Zamanımın 3/1 staj için gidiyor ne yapacağım bilmiyorum.

Sanırım mesleki lisesi öğrencisisin yani 12.sınıfta göreceğin dersler çok bir işine yaramayacak YKS de. Mesela haftada kaç saat matematik göreceksin veya fizik biyoloji görecek misin? O yüzden açık liseye geçmek bir seçenek olabilir. Açığa geçince çalışamam falan diyorsan güzel bir dershane bul ve oraya git. Bilgisayar mühendisliği istiyorsan düzgün bir yer için 100k civarı yapman lazım en az onun içinde çok çalışman lazım. Temelinin nasıl olduğunu bilmiyorum biraz temeline de bağlı.

12. sınıfa geçtim ve stajım var bilişim teknolojileri alanım. Çarşamba - perşembe - cuma stajdayım. Pazartesi - salı okul zaten.
Staj saat: 08:30-05:30 çalışma saatlerim bu şekilde staj yerim bir tık yakın minibüs ile Max 5 dakika.
Okul saatlerim daha belli değil. Konuya gelecek olursak ben YKS öğrencisiyim ve bilgisayar mühendisliği istiyorum eşek gibi çalışmam gerek ama staj engel oluyor sanırım hiç bilmiyorum. Ne kadar zor olacak ne kadar kolay olacak hiç bilmiyorum.
Yardım edin staj için nasıl ders çalışabilirim veya nasıl çalışayım o gün neler çalışayım Allah aşkına yardım edin. Zamanımın 3/1 staj için gidiyor ne yapacağım bilmiyorum.
Açığa geçmen daha yararlı olacaktır hem de yeni düzenleme gelmeden haftada 3 gün staja gideceksin yorgun olursun o günler ders çalışamazsın boşa gider açığa geçip daha iyi değerlendirebilirsin.

Yani bende bilişim teknolojileri okuyorum ve YKS gireceğim bu seneyi deneyebilirsin eğitim koçlarından program hazırlatabilirsin dershane bence bir meslek lisesi öğrencisi için zor olur ama ben katlanabilirim dersen bence bir deniyin olmadı mezuna bırakıp gelecek sene staj yok galiba o sene Full çalışıp kazanabilirsin bu arada hangi ili ve üniversiteyi istiyorsun.

Dostum bende yazılım okudum lisede sabanci meslek lisesi cikisliyim dershane kayidi da yaptirmistim ama kesinlikle yapma bak parana yazık hem dershane hem staj hem okul kesinlikle gitmiyor 1 gün bile dinlendigim bir gün yoktu hafta sonu dershane hafta içi okul + staj yapabiliyorsan açıga geç ama meslek lisesi okulu cikisli olman sana bir seyler katabilir mtok olayı falan var sonucta ama diger türlu sadece yorulursun benden söylemesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı