Selamlar. Ben bu sene ilk defa YKS sınavına girdim, sonuç ekranına bakınca diploma notum 0 olarak gözüküyor. Ben itiraz talebinde bulunsam bir şey çıkar mı? Görseli aşağı bırakıyorum.
Kendi hatam falan değil. ÖSYM sisteminde puanım uzun zamandır - olarak gözüküyordu. Okul müdürüne de cok defa anlattım bu durumu ama bana bekle, düzelecek gibisinden cok sey söyledi. Bugün patlak verdi. Önceki konuma bakarsan buraya da sormuştum hatta
Kendi hatam falan değil. ÖSYM sisteminde puanım uzun zamandır - olarak gözüküyordu. Okul müdürüne de cok defa anlattım bu durumu ama bana bekle, düzelecek gibisinden cok şey söyledi. Bugün patlak verdi. Önceki konuma bakarsan buraya da sormuştum hatta
Arkadaşın olayı obp onaylama ile alakalı değil çünkü onaylama yapılmadığı takdirde sistem üzerinde görünen obp puanı otomatik olarak kullanılıyor. 0 olduğunu ilk kez görüyorum ben de. ÖSYM ile iletişime geçin ama çok umutlanmayın, ülkemizde bu tür geri dönüşler pek olumlu olmaz.
Kendi hatam falan değil. ÖSYM sisteminde puanım uzun zamandır - olarak gözüküyordu. Okul müdürüne de cok defa anlattım bu durumu ama bana bekle, düzelecek gibisinden cok şey söyledi. Bugün patlak verdi. Önceki konuma bakarsan buraya da sormuştum hatta