YKS diploma notum 0 olarak girilmiş

HEISENBERGG47

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Ben bu sene ilk defa YKS sınavına girdim, sonuç ekranına bakınca diploma notum 0 olarak gözüküyor. Ben itiraz talebinde bulunsam bir şey çıkar mı? Görseli aşağı bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-16-13-32-08-982-edit_com.whatsapp.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 344
Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırladığım kadarıyla onun kontrolü için belli bir süre vermişlerdi. Git okul müdür yardımcısını tokatla.

Hatırladığım kadarıyla onun kontrolü için belli bir süre vermişlerdi. Git okul müdür yardımcısını tokatla.
Şöyle bir şey yaşasaydım ne yapardım bilmiyorum fena olay adamın bir yılıyla oynadı resmen inanılmaz.

Kendi hatası okul müdürüyle alakası yok.
Kendi hatam falan değil. ÖSYM sisteminde puanım uzun zamandır - olarak gözüküyordu. Okul müdürüne de cok defa anlattım bu durumu ama bana bekle, düzelecek gibisinden cok sey söyledi. Bugün patlak verdi. Önceki konuma bakarsan buraya da sormuştum hatta

İlk olarak önceki konunu nereden bilebilirim?
İkinci olarak güncelle dediğinizde düzelmesi lazımdı.

Arkadaşın olayı obp onaylama ile alakalı değil çünkü onaylama yapılmadığı takdirde sistem üzerinde görünen obp puanı otomatik olarak kullanılıyor. 0 olduğunu ilk kez görüyorum ben de. ÖSYM ile iletişime geçin ama çok umutlanmayın, ülkemizde bu tür geri dönüşler pek olumlu olmaz.

Ne yaptın durumu, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…