K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 346 Çözümler 2 20 Eylül 2025 #11 Wolber31 dedi: Juadis izle. Beyaz'ın arkadaşıdır. Ben severim. Genişletmek için tıkla... Eleştiri kanallarını takip ediyorum halihazırda hocam.
Wolber31 dedi: Juadis izle. Beyaz'ın arkadaşıdır. Ben severim. Genişletmek için tıkla... Eleştiri kanallarını takip ediyorum halihazırda hocam.
Wolber31 Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei T5 Tablet, Asus Laptop Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #12 kraliyetuyesi dedi: Eleştiri kanallarını takip ediyorum halihazırda hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmadığınız etkinlik kalmamış ki. Bazen ben otobüse atlayıp son durağa kadar gider oradan da eve dönmek isterim. Tekniken gezmiş olurum onu yapın.
kraliyetuyesi dedi: Eleştiri kanallarını takip ediyorum halihazırda hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmadığınız etkinlik kalmamış ki. Bazen ben otobüse atlayıp son durağa kadar gider oradan da eve dönmek isterim. Tekniken gezmiş olurum onu yapın.