S Swench7 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar merhaba YKS tercihlerim sonucu yerleşemedim. Ek tercih diye bir şey varmış yine aynı mantık mı acaba?
Arkadaşlar merhaba YKS tercihlerim sonucu yerleşemedim. Ek tercih diye bir şey varmış yine aynı mantık mı acaba?
nikolatelha Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #2 Açtığım son konuya baksana
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 644 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #3 Swench7 dedi: Arkadaşlar merhaba YKS tercihlerim sonucu yerleşemedim. Ek tercih diye bir şey varmış yine aynı mantık mı acaba? Genişletmek için tıkla... Evet ama ilk tercihde yazdıklarını 2. ek tercihde yazamıyorsun ve sadece puanın yeten yerleri yazabiliyorsun.
Swench7 dedi: Arkadaşlar merhaba YKS tercihlerim sonucu yerleşemedim. Ek tercih diye bir şey varmış yine aynı mantık mı acaba? Genişletmek için tıkla... Evet ama ilk tercihde yazdıklarını 2. ek tercihde yazamıyorsun ve sadece puanın yeten yerleri yazabiliyorsun.
nikolatelha Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 Bunediyo dedi: Evet ama ilk tercihde yazdıklarını 2. ek tercihde yazamıyorsun ve sadece puanın yeten yerleri yazabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... İlk tercihte yazdığım üniversitede boş kontenjan kalma durumu yok mu? Kayıt yaptırmayan birinin yerine yerleşemiyor muyum?
Bunediyo dedi: Evet ama ilk tercihde yazdıklarını 2. ek tercihde yazamıyorsun ve sadece puanın yeten yerleri yazabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... İlk tercihte yazdığım üniversitede boş kontenjan kalma durumu yok mu? Kayıt yaptırmayan birinin yerine yerleşemiyor muyum?
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 644 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #5 nikolatelha dedi: İlk tercihte yazdığım üniversitede boş kontenjan kalma durumu yok mu? Kayıt yaptırmayan birinin yerine yerleşemiyor muyum? Genişletmek için tıkla... hayır yazmadığınız yerleri yazabilirsiniz sadece puana göre sadece
nikolatelha dedi: İlk tercihte yazdığım üniversitede boş kontenjan kalma durumu yok mu? Kayıt yaptırmayan birinin yerine yerleşemiyor muyum? Genişletmek için tıkla... hayır yazmadığınız yerleri yazabilirsiniz sadece puana göre sadece
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.985 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #6 Mantığı çok basit. Sıralama değil puan. Puanının yettiği yerleri yazmana izin verir sadece sistem. Bazıları beğenmeyip kayıt olmuyor. %90 ihtimalle de istediğinden kötü bir üniversiteye gidiyosun.
Mantığı çok basit. Sıralama değil puan. Puanının yettiği yerleri yazmana izin verir sadece sistem. Bazıları beğenmeyip kayıt olmuyor. %90 ihtimalle de istediğinden kötü bir üniversiteye gidiyosun.