Okay many Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Merhaba. 2024 YKS ek tercihi yapacağım ancak puanımdan yüksek (5-10) kadar. Herhangi bir sıkıntı bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Merhaba. 2024 YKS ek tercihi yapacağım ancak puanımdan yüksek (5-10) kadar. Herhangi bir sıkıntı bir şey olur mu?
6 642612 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 227 6 Eylül 2024 #2 Daha iyi kanka. Gelebilir sıralamaya göre davran ilkinde yapmadın mı? pardon knk ben yanlış anlamışım
Daha iyi kanka. Gelebilir sıralamaya göre davran ilkinde yapmadın mı? pardon knk ben yanlış anlamışım
Okay many Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 642612 dedi: Daha iyi kanka. Gelebilir sıralamaya göre davran ilkinde yapmadın mı? Pardon kanka ben yanlış anlamışım Genişletmek için tıkla... Ya biraz araştırdım diyorlar puanindan yüksek yazma kusurata bile bakıyorlar tercihim yanar diyorlardı yine de emin olmak için forum açtım
642612 dedi: Daha iyi kanka. Gelebilir sıralamaya göre davran ilkinde yapmadın mı? Pardon kanka ben yanlış anlamışım Genişletmek için tıkla... Ya biraz araştırdım diyorlar puanindan yüksek yazma kusurata bile bakıyorlar tercihim yanar diyorlardı yine de emin olmak için forum açtım
S serkan5101 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 210 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #4 Okay many dedi: Ya biraz araştırdım diyorlar puanindan yüksek yazma kusurata bile bakıyorlar tercihim yanar diyorlardı yine de emin olmak için forum açtım Genişletmek için tıkla... Puanınızdan yüksek yazdığınız zaman sistem zaten izin vermiyor uyarı veriyor.
Okay many dedi: Ya biraz araştırdım diyorlar puanindan yüksek yazma kusurata bile bakıyorlar tercihim yanar diyorlardı yine de emin olmak için forum açtım Genişletmek için tıkla... Puanınızdan yüksek yazdığınız zaman sistem zaten izin vermiyor uyarı veriyor.