YKS geç saatlerde çalışmak sorun çıkartır mı?

diyar06

Picopat
Daha fazla  
Gece çalışınca daha verim alıyorum. Sizce bu iyi bir şey mi öğlen kalkıp gece çalışmak bir psikolojik sorun falan yaşatır mı? Sonuçta sınava sabah gireceğiz. Ve sizce 6 saatlik bir uyku yeterli mi? Maksimum verim alınabilir mi siz ne kadar uyuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Max 1 hafta çalışır bırakırsın. 6 saat uykuya ne gerek var? günde 15 küsür saat mi çalışacaksın?

Max 1 hafta çalışır bırakırsın. 6 saat uykuya ne gerek var? Günde 15 küsur saat yok o kadar çalışacağımdan değil 8 Max 10 saat sadece.

Max 1 hafta çalışır bırakırsın. 6 saat uykuya ne gerek var? Günde 15 küsur saat mi çalışacaksın?

Max 1 hafta çalışır bırakırsın. 6 saat uykuya ne gerek var? Günde 15 küsur saat mi çalışacaksın?

Yok hocam o kadar çalışacağımdan değil 8 Max 10 saat, sadece erken kalkamıyorum şu sıralar o yüzden açtım konuyu.

Hocam diyecek bir şey yok. Herkesin bir çalışma tarzı var. O şekilde anlıyorsanız ve verim alabiliyorsanız ne ala. Alışkanlıkları bırakmak kolay değil.
Sonuçta sınava sabah gireceğiz.
Evet ama sınava kadar her gün bu uyku ve çalışma düzeniyle gideceğinizin bir garantisi yok. İlla bir yerde bozarsınız diye düşünüyorum. Ayrıca sınav öncesi kısa bir süre içinde uyku düzeninizi toparlayarak kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz, en azından öyle umuyorum. Geçici bir süreçse zaten pek çok genç illa ki bir şekilde sabahlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…