YKS geometri için öneriler

experen0

Decapat
Daha fazla  
Geometride berbat durumdayım. Elimde Eyüp b geometri vdk var. Doğruda açıyı ve üçgende açının ilk bölümünü bitirdim ama üçgende açının içindeki ikizkenar üçgen bölümü beni çok zorladı. Şimdi bir konuyu önce bıyıklı matematik daha sonra Eyüp B'den dinlemeye karar verdim. Soracağım şey ise bıyıklı matematik geometri kitabını alma şansım yok, bilgisayarda kalem var onunla soruyu çözüp geçeceğim, yapamadığımı izleyeceğim. Böyle verimli olur mu sizce? Geometride görsel bir ders olduğu için sormak istedim. Ayrıca geometri için başka önerileriniz var mıdır? TYT biyoloji bitti ve TYT kimyada yakın zamanda biteceği için bu zamanlar geometriye daha fazla zaman vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehber matematik 0dan geometri öneririm temel kuralları öğretiyor

@experen0 Tabletle de verim alırsın sıkıntı olmaz. Zaten daha sonra kitaptan da çözeceksin o yüzden problem olmaz. Kenan Kara'ya da bakabilirsin, güzel anlatıyor geometriyi.

Konuları iki farklı hocadan dinlemek vakit kaybı olur. Bıyıklıdan konuları hızlıca bitir ardından Eyüp bnin kaliteli geometri soru çözümlerini izlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…