YKS geometri ne zaman başlanmalı?

mcqueennn95

Decapat
Şu an ben matematik, Türkçe (paragraf) ve sosyal derslerini çalışıyorum. Peki geometriye ne zaman başlamalıyım?

TYT matematik ile birlikte başlanması lazım ilk konular zor değil zaten.

İlk 12 konu biter bitmez başla, kalan konularla paralel götür.

Eğer hedef ilk 100 bin falan değilse hiç çalışma 2021 ve 22 YKS girmiştim.

21 yılı faciaydı oradan örnek verirsem saçma olur ama 22 yılında mezuna kalıp çalışmıştım EA'da edebiyat- sosyal kastırıp biraz da son 3 ay mat-1 ve mat-2 bakıp 105 bine girmiştim. Ama tabii ki sayısal hariç Full'e yakın yapmanız gerek riske atmayın ufaktan üçgenlere bakın.

Geometri dediğiniz kısım 10 TYT 10 AYT ile 20 soruluk bir alan kaplıyor. Ki bu da TYT fenden daha fazla puan getiriyor demek. @IvenLu hocamın dediği gibi TYT Matta ilk 12 biter bitmez başlayın.

Geometri için şahsi fikrim geç bile kalmışsın. Ama şu an başlarsan ve her gün çalışırsan iyi bir seviyeye gelirsin. Geometri biraz daha kompleks bir branş matematik gibi değil. Belki 2-3 ay çalışacaksın ama netlerine asla yansımayacak ama bir yerden sonra yapabilmeye başlayacaksın en azından bende böyle olmuştu ama 1 yıl civarı her gün çalıştım halada çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…