YKS hangi derslere çalışılmalı?

Geralt_0f_rivia

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL Core i5 14400F
GIGABYTE
H610M H V2 DDR5
GIGABYTE H610M H V2 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
CORSAIR 16GB Vengeance 5200MHz CL40 DDR5 Siyah Single Kit Ram 2 Adet
INTEL ARC B580 12GB
BitFenix HADES 600W 80+bronz
Kingston 1TB NV3 Gen4x4 NVMe M.2 SSD (6000MB Okuma / 4000MB Yazma)
Merhaba ben YKS çalışıyorum. Hedefim yüksek değil istediğim bölüm EA 300-350 puan ile 300.000-500.000 sıralama arasında alıyor. Şu an TYT Türkçe çalışıyorum ama eşit ağırlıkta katsayıları falan farklı imiş. Bu yüzden hangi derslere odaklanmalıyım?
Temelden çalışıyorum derslere temelim iyi değil.

Merhaba ben YKS çalışıyorum. Hedefim yüksek değil istediğim bölüm EA 300-350 puan ile 300.000-500.000 sıralama arasında alıyor. Şu an TYT Türkçe çalışıyorum ama eşit ağırlıkta katsayıları falan farklı imiş. Bu yüzden hangi derslere odaklanmalıyım?

Kaç puan yapıyorsunuz denemelerde.

Matematik eşit ağırlığın her şeyidir. Ne kadar yüksek matematiğiniz var ise o kadar iyi bir sıralamayı garantiliyorsunuz. Ayriyeten TYT Fen bölümüne de ağırlık vermekte fayda var. Bu ikisinin iyi olduğu ve diğer derslerin de ortalama olduğu bir sonuç istediğiniz hedefi hatta daha fazlasını almanızı sağlar. Başarılar dilerim. İyi çalışmalar.

Hocam şu şu derslere çalışın diyemeyiz ki, herkesin eksik noktaları farklı. Deneme çözüp en çok yanlışınız çıkan konunun anlatım videolarını izleyip testlerini çözün. Eğer gerçekten başlangıç seviyesindeyseniz YouTube kanallarının YKS kamp videolarından bitirip sorularını çözün. Eğer gerçekten çalışırsanız EA'da 300K-500K'nın çok çok üstüne bir başarı yakalarsınız.

Kaç puan yapıyorsunuz denemelerde.

Açık lisede olduğum için bayağıdır deneme olmadım. Ama 0-10 net filandir fazlası olacağını düşünmüyorum.

Matematik eşit ağırlığın her şeyidir. Ne kadar yüksek matematiğiniz var ise o kadar iyi bir sıralamayı garantiliyorsunuz. Ayrıyeten TYT fen bölümüne de ağırlık vermekte fayda var. Bu ikisinin iyi olduğu ve diğer derslerin de ortalama olduğu bir sonuç istediğiniz hedefi hatta daha fazlasını almanızı sağlar. Başarılar dilerim. İyi çalışmalar.

Teşekkürler matematik temelden çalışmam gerekiyor o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı