Ogrenmek icin yeterince vaktin var, gayret edip ogrenmeye calis. Yapamadigin seylerden kacmak yerine onlarla mucadele etmeyi ogren.
YouTube'dan cozumlu sorulari inceleyip tekrar et, boylelikle anlaman kolaylasacaktir.Hocam konuyu anlıyorum hoca verdiği cümleyi de ayırabiliryorum ama test gelince garip farklı soruluyor ve öyle kalıyorum çözemiyorum.
Bu durumu sınava hazırlanan hemen her öğrenci yaşamıştır. Sebebi ise farklı soru tiplerine hazır olmamandan kaynaklı. Görebildiğin kadar çok soru tipi görmen gerekiyor. Yks konuları zincir şeklinde olduğu için bir konudan kaçman diğer konuda sorun yaşamana sebep olur.Hocam konuyu anlıyorum hoca verdiği cümleyi de ayırabiliryorum ama test gelince garip farklı soruluyor ve öyle kalıyorum çözemiyorum.
Bu durumu sınava hazırlanan hemen her öğrenci yaşamıştır. Sebebi ise farklı soru tiplerine hazır olmamandan kaynaklı. Görebildiğin kadar çok soru tipi görmen gerekiyor. YKS konuları zincir şeklinde olduğu için bir konudan kaçman diğer konuda sorun yaşamana sebep olur.
Dediğin sorunları sadece Türkçe’de mi yaşıyorsun?Hocam ilk başladım zaten yani konu kaçırmada olmadı konuyla ilgili farklı hocalara da bakıyorum tamam anladım dedikten sonra test geçiyorum ve kağıt ile bakışıyoruz.
Dediğin sorunları sadece Türkçede mi yaşıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.