YKS hangi konulara çalışılmalı?

forcios1

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle sözcük türleri (isim, sıfat, zamir...) ne kadar yapmaya çalışsam da yapamıyorum bu nedenle diğer konulara yönelsem ne gibi kaybım olur TYT'de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ogrenmek icin yeterince vaktin var, gayret edip ogrenmeye calis. Yapamadigin seylerden kacmak yerine onlarla mucadele etmeyi ogren.

Hocam konuyu anlıyorum hoca verdiği cümleyi de ayırabiliryorum ama test gelince garip farklı soruluyor ve öyle kalıyorum çözemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konuyu anlıyorum hoca verdiği cümleyi de ayırabiliryorum ama test gelince garip farklı soruluyor ve öyle kalıyorum çözemiyorum.
YouTube'dan cozumlu sorulari inceleyip tekrar et, boylelikle anlaman kolaylasacaktir.

TYT 9 ve 10. sınıf, AYT 11 ve 12. sınıf konularını oluşturuyor. YouTube'a TYT ya da AYT playlist yazıp dersin adını yazarsan karşına derslerin adı çıkar ve yapabileceğin dersler illaki olur. Şimdiden uğraş derim, yapamazsan da en kötü ihtimalle sonraki sene yaparsın.

Bu durumu sınava hazırlanan hemen her öğrenci yaşamıştır. Sebebi ise farklı soru tiplerine hazır olmamandan kaynaklı. Görebildiğin kadar çok soru tipi görmen gerekiyor. Yks konuları zincir şeklinde olduğu için bir konudan kaçman diğer konuda sorun yaşamana sebep olur.

Bu durumu sınava hazırlanan hemen her öğrenci yaşamıştır. Sebebi ise farklı soru tiplerine hazır olmamandan kaynaklı. Görebildiğin kadar çok soru tipi görmen gerekiyor. YKS konuları zincir şeklinde olduğu için bir konudan kaçman diğer konuda sorun yaşamana sebep olur.

Hocam ilk başladım zaten yani konu kaçırmada olmadı konuyla ilgili farklı hocalara da bakıyorum tamam anladım dedikten sonra test geçiyorum ve kağıt ile bakışıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı