YKS hazırlığı nasıl yapılmalı?

Barkınowski

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, biliyorsunuz ki YKS gerçeği var. Kısa kesip durumu özetleyeceğim. TYT netim şu an 75, en son denememde t. G TYT Özdebir sınavı şöyle:
Türkçe 28 net(dil bilgisi düşürdü)
Sosyal 14 net.
Mat 19 net (geometri ve fonksiyon yapamadım)
Fen 14.25 (biyoloji düşürdü)

Bence ben TYT'yi 90 net civari bitirebilecek kapasitede hatta daha yüksekte yapabileceğimi düşünüyorum ama şu an merak ettiğim mevzu bu değil. En az ilk 100 bin hedefliyorum sayısalda. AYT denemesi hiç yapmadım o yüzden pek bir fikrim yok. Ama tek bildiğim şey 11. sınıfı boşlamam. Fizik hariç matematik, kimya ve biyolojide çok eksiğim var. Günde en az 4 ama ortalama 6 saat çalışıyorum. Haftada ortalama 30 saat civarı çalışıyorum. Amacım şu an en erken şekilde konu eksiklerimi kapatmak. Nasıl yapabilirim? Bu süre cidden sandığımdan uzun mu olur bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bir yol çizmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksiklerini tespit edebiliyor olman bile çok iyi. Şu anki TYT netlerin çok iyi diyebilirim üstüne geometri ve dil bilgisi ekledinmi 90 netsin zaten. AYT için diyebileceğim tek şey deneme falan önemli değil konuları en derinlemesine öğrenmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…