YKS için 20.000 TL'ye tablet önerisi

Ipad e alistiysaniz ben olsam 256 lik modeli ve kalemi de dusunurdum. Benzer fiyatları var galiba.

Ben amazon a guveniyorum ama siz bilirsiniz.
Hangi modeli önerirsiniz ipad tarafında? Gene aşağı yukarı bu fiyatlarda biraz artabilir tabii

Hangi modeli önerirsiniz iPad tarafında? Gene aşağı yukarı bu fiyatlarda biraz artabilir tabii.

Şu an Apple kendi sitesinde öğrenci indirimi ile M3 tablet ve yanında kalemi 27500e veriyor düşünebilirsiniz aslında.

Bende s9 ve ipad 11. nesil arasındayım. 12ye 256lık amazonun sattığı S9 tercihim olucak çünkü Samsung'un depolama esnekliği ve snapdragon işlemcisinin yanında Amoled ve 120Hz'Lik bi ekranda veriyo. Karar tamamen sana kalmış yormadan temiz kullanırım diyosan S9 4 yıl götürebilir. Daha fazla kullanmak istersen İpad'i öneririm ama diğer özellikleride atlamamak lazım

Hocam ipad ne kadar götürür s9'a kıyasla?

Bir de sizce bu fiyat bandında alabileceğim bir model var mı s9 dışında huwaei papermatte 12x falan var ama birkaç sorun okumuştum onun hakkında da. (Huwaei ömrü ne kadar olur?)

Bence de amazondaki 12 gb 256 gb olan s9 modelinin fiyati cok iyi, ve satici da amazon un kendisi. Bence kacmaz firsat.

Ama illa ipad alinacaksa ve uzun donem kullanilsin isteniyorsa 128gb olan urunlerden kacinilmali. O zaman da fiyat epey ucuyor, bence mantiksiz.

Huawei urunlerinde google play store olmuyor sanirim. Aletlerin ozellikleri cok iyi gozukse de yazilimdan kaybediyor bu marka. Direkt eleyin bence.

Hocam o zaman s9 sipariş geçiyorum huwaei honor lenova da olmayacağına göre buna karar kılıyorum umarım bir 4 5 sene en kötü götürür kasmadan

Hocam o zaman s9 sipariş geçiyorum huwaei honor lenova da olmayacağına göre buna karar kılıyorum umarım bir 4 5 sene en kötü götürür kasmadan
Alet kasmaz. Islemcisi iyi. Kaclik ram olani soyluyorsunuz? Temiz kullanin sansiniz da yaver gitsin 3 4 sene sikinti cikarmaz. Ama ekrani bozulani filan okudum. Amoled ekranlarin yanma olaylari oluyormus ama sizin basiniza gelecek diye bir sey yok. Benim param olsa s9 alirdim net.

Amazon s9 8gb 128gb olani 19,999 dan satiyor. 12 gb 256gb olani da 21,999. Bu fark bana koymaz derseniz 12gb ram olani alin. Satici ikisinde de amazon.com.tr

Huwaei parana yazık eder. Bütçen varsa al s9 geç 21.999TL'ye 12/256gb akar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…