YKS için 5000TL tablet önerisi

Retardynous

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ders için tablet alacağım bu haftada tam fiyat belli değil ama tahmini maksimum 5K bir bütçe olacak. Sizden tablet önerisi istedim şimdiden teşekkürler.

(İsteklerim: Şarjı uzun gitsin ve yani böyle ofis işi gibi bir tablet istiyorum. Oyun odaklı filan olmasını istemiyorum veya sosyal medya için değil. Ders ve işler için bir de kalemi olan tabletler olsa güzel olur. Olmasa da bir şey olmaz ama fark etmez açıkçası.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benim arkadaş bir aralar iPad satıyordu 8.nesil sanırım tam hatırlamıyorum hala satıyorsa isterseniz bir sorayım.

Hocam ben bu hayatıma kadar hiç Apple ürünleri kullanmadım. Android olsa benim için daha iyi olabilir.

Dostum yani ailenden hakikatle bütçeni yükselmeyi teklif et. A9 güzel tablettir ama hakikatle diyorum S pen de farklı bir seviyedir. Çizim istersen çizimi yaparsın, not almak istersen notu alırsın. PDF olayından zaten bahsetmiyorum bile. He dersen durum hakikatle 1 kuruş artırmaya dahi gelmiyor A9+. Ben olsam günü birlik bir işe girer biraz daha para biriktir yine S6 Lite alırdım.
Bir şekilde S6 Lite alabilecek bütçesi olsa maksimum bütçem 5K diye belirtmezdi hocam, S6 Lite güzel tercih fakat bütçesine uygun değil.
Bütçesi 5K arkadaşın dostum.
Bunu bildiğimden dolayı "Bir şekilde S6 almanı öneririm." dedim zaten.

Hocam bu hafta bakalım işte alacağım tableti belki o sıra ikna edebilirim S6 Lite için. Ama şimdilik en azından 5K bütçe için iyi bir tablet bulsam güzel olur yedekte dursun bu da diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…