Sıfır mı yoksa ikinci el mi düşünürsünüz? Sıfır ise Tab S6 Lite var, bütçe artarsa Tab S9 FE ve Huawei Matepad 11/11.5 var.Merhaba, YKS mezun yılım sadece ders çalışmak için (PDF, video izlemek) için tablet arıyorum fakat tabletlerden ve kalemlerden anlamıyorum, yardımcı olur musunuz? Bütçe maksimum 8.000.
Sıfır mı yoksa ikinci el mi düşünürsünüz? Sıfır ise Tab S6 Lite var, bütçe artarsa Tab S9 FE ve Huawei MatePad 11/11.5 var.
Kalem olarak önerin var mı ?dostum ipad iyidir tabi ama kuzenimin dersleri için kullandığı tablet bu ve baya büyük olduğu için aşırı ders yapması test çözmesi birşey izlemesi keyfili ayrıca 120hz
![]()
Honor Pad X9 4 GB RAM 128 GB Wi-Fi IPS 11.6
Honor Pad X9 4 GB RAM 128 GB Wi Fi IPS 11.6www.teknosa.com
kaliteli tablet kalemi alırsın bide yorumları iyi olan oldu bitti
Hocam Tab S6 Lite alın Matepad SE 11 yerine. Eski bir işlemci kullanıyor.Önceliğim sıfır olması önerilerinize baktım maalesef ki fiyat olarak biraz tuzlu, Huawei MatePad SE 11 modeline rastladım sizce uygun mudur özellik vs. bakımından? Zaten sadece PDF'den soru çözmek ve ders videosu izlemek için kullanacağım.
Kalem olarak önerin var mı ?
Tamamdır teşekkürler.Hocam Tab S6 Lite alın Matepad SE 11 yerine. Eski bir işlemci kullanıyor.
Hocam Tab S6 Lite alın MatePad SE 11 yerine. Eski bir işlemci kullanıyor.
Hayırlı olsun, güle güle kullanınTamamdır teşekkürler.
Hocam cihazı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum tam istediğim gibi teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.