YKS için çalışma tavsiyeleri

SheckWes00

Hectopat
Şu an 12. sınıfım ve açıktan okuyorum. Son 3 yıldır canım aşırı sıkkın olduğu için bu zamana kadar hiç ders çalışmadım. Böyle yapmam bir hataydı ama saatlerce uyusam bile tren çarpmış gibi bir vücut ağrısı ve baş ağrısı yaşıyordum ve hala yaşıyorum ama artık bir yerden bir şekilde başlamam lazım diye düşünüyorum. Benim kendi planlarım arasında artık en geç nisan gibi ders çalışmaya başlamak var. Yaza kadar TYT'nin çoğunu bitirmiş olurum diye düşünüyorum, ondan sonra da bir dershaneye yazılmak istiyorum ve ders çalışma hayatıma planlı programlı bir şekilde devam ederim diye düşünüyorum. EA üzerinden sınava gireceğim istediğim bölüm hukuk. Şunu yapma bunu yap vs. dediğiniz bir şeyler varsa söylerseniz sevinirim. Ve en önemlisi ben bu planları daha önce defalarca yaptım en büyük sorun hayata geçirememek, özellikle bununla ilgili tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…