Bahoz2162 Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:20 #1 Günaydın dostlar, YKS'ye hazırlanan bir kardeşinizim. Ders çalışmayı öğrenmeye, taktiklere ve program yapmaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Günaydın dostlar, YKS'ye hazırlanan bir kardeşinizim. Ders çalışmayı öğrenmeye, taktiklere ve program yapmaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
PcMaster07 Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Mezunu Bugün 11:09 #2 Öncelikle günlük rutinin ne? Nasıl ders çalışıyorsun? Evde mi kalıyorsun, yurtta mı?
Bahoz2162 Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:10 #3 PcMaster07 dedi: Öncelikle günlük rutinin ne? Nasıl ders çalışıyorsun? Evde mi kalıyorsun, yurtta mı? Genişletmek için tıkla... Belli bir rutinim yok hocam ama iradeliyim,disiplinliyim diyebilirim. Verimli çalışmaya çalışıyorum ama henüz oturtamadım. Evdeyim.
PcMaster07 dedi: Öncelikle günlük rutinin ne? Nasıl ders çalışıyorsun? Evde mi kalıyorsun, yurtta mı? Genişletmek için tıkla... Belli bir rutinim yok hocam ama iradeliyim,disiplinliyim diyebilirim. Verimli çalışmaya çalışıyorum ama henüz oturtamadım. Evdeyim.
PcMaster07 Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Mezunu Bugün 11:12 #4 Okula mı gidiyorsun? Yoksa açıkta mısın? Ve en önemlisi vaktini boşa harcamayacak uğraştığın bir hobin var mı?
Okula mı gidiyorsun? Yoksa açıkta mısın? Ve en önemlisi vaktini boşa harcamayacak uğraştığın bir hobin var mı?