A Aspect_07 Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Doping Hafıza mi Kunduz mu hangisi daha iyi? YKS'ye hazırlanacağım da bunlar faydalı olur mu?
ForYou_SS Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 Kunduz faydalı olur fakat ben kullanırken yanlış cevap verilen bir sürü soru vardı
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.940 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Molokini 30 Temmuz 2025 #3 DH iyi değil, Kunduz soru çözdürme uygulaması diye biliyorum pek tavsiye etmem. Sanırım koçluk gibi hizmetlerden yararlanmak istiyorsun. 345 All Star veya Baykuş Mentorluk öneririm.
DH iyi değil, Kunduz soru çözdürme uygulaması diye biliyorum pek tavsiye etmem. Sanırım koçluk gibi hizmetlerden yararlanmak istiyorsun. 345 All Star veya Baykuş Mentorluk öneririm.
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.298 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #4 sanes dedi: Dh iyi değil, kunduz soru çözdürme uygulaması diye biliyorum pek tavsiye etmem. Sanırım koçluk gibi hizmetlerden yararlanmak istiyorsun. 345 all star veya baykuş mentorluk öneririm. Genişletmek için tıkla... Kunduz'u ben bir ara ücretsiz kullanmıştım. Pek güzel değil, dediğiniz gibi soru çözdürme var. DH zaten rezalet. 345 all-star veya baykuş mentörlük daha mantıklı.
sanes dedi: Dh iyi değil, kunduz soru çözdürme uygulaması diye biliyorum pek tavsiye etmem. Sanırım koçluk gibi hizmetlerden yararlanmak istiyorsun. 345 all star veya baykuş mentorluk öneririm. Genişletmek için tıkla... Kunduz'u ben bir ara ücretsiz kullanmıştım. Pek güzel değil, dediğiniz gibi soru çözdürme var. DH zaten rezalet. 345 all-star veya baykuş mentörlük daha mantıklı.
A Aspect_07 Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #5 Nisshin dedi: Kunduz'u ben bir ara ücretsiz kullanmıştım. Pek güzel değil, dediğiniz gibi soru çözdürme var. DH zaten rezalet. 345 all-star veya baykuş mentörlük daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Şikayet var da DH iyi duruyor ama kunduza göre.
Nisshin dedi: Kunduz'u ben bir ara ücretsiz kullanmıştım. Pek güzel değil, dediğiniz gibi soru çözdürme var. DH zaten rezalet. 345 all-star veya baykuş mentörlük daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Şikayet var da DH iyi duruyor ama kunduza göre.
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.298 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #6 Aspect_07 dedi: Şikayet var da DH iyi duruyor ama kunduza göre. Genişletmek için tıkla... Eğer inanmadıysanız kendi kuzenimden örnek vereyim. Kendisi 1 sene boyunca DH ile çalıştı ve sonucu berbat geldi.
Aspect_07 dedi: Şikayet var da DH iyi duruyor ama kunduza göre. Genişletmek için tıkla... Eğer inanmadıysanız kendi kuzenimden örnek vereyim. Kendisi 1 sene boyunca DH ile çalıştı ve sonucu berbat geldi.
A Aspect_07 Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #7 Nisshin dedi: Eğer inanmadıysanız kendi kuzenimden örnek vereyim. Kendisi 1 sene boyunca DH ile çalıştı ve sonucu berbat geldi. Genişletmek için tıkla... Benimde uzak bir akrabam komsumda ise yaradı dedi iyi dedi çok kararsız kaldım ya.
Nisshin dedi: Eğer inanmadıysanız kendi kuzenimden örnek vereyim. Kendisi 1 sene boyunca DH ile çalıştı ve sonucu berbat geldi. Genişletmek için tıkla... Benimde uzak bir akrabam komsumda ise yaradı dedi iyi dedi çok kararsız kaldım ya.
nevertheless eren Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #8 Aspect_07 dedi: Doping Hafıza mi kunduz mu hangisi daha iyi? YKS'ye hazırlanacağım da bunlar faydalı olur mu? Genişletmek için tıkla... Doping Hafıza çok gereksiz bir şey. Kunduz tavsiye ederim.
Aspect_07 dedi: Doping Hafıza mi kunduz mu hangisi daha iyi? YKS'ye hazırlanacağım da bunlar faydalı olur mu? Genişletmek için tıkla... Doping Hafıza çok gereksiz bir şey. Kunduz tavsiye ederim.
A Aspect_07 Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #9 nevertheless eren dedi: Doping Hafıza çok gereksiz bir şey. Kunduz tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kunduz kullandin mi faydalı mı.
nevertheless eren dedi: Doping Hafıza çok gereksiz bir şey. Kunduz tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kunduz kullandin mi faydalı mı.
nevertheless eren Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #10 Aspect_07 dedi: Kunduz kullandin mi faydalı mı? Genişletmek için tıkla... Evet kullandım. Bence faydalı.
Aspect_07 dedi: Kunduz kullandin mi faydalı mı? Genişletmek için tıkla... Evet kullandım. Bence faydalı.