YKS için günde 9 saat matematik çalışınca 20 net gelir mi?

Ari Kate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar seneye sınava gireceğim. Şu anki net istatistiklerim şu şekilde: 33 Türkçe, 16 sosyal, mat 0. Matematik için Bıyıklı Matematik kitabını aldım. Günde 9 saat matematik çalışsam sizce 20 net matematik gelir mi?

Matematik 0 yapma sebebim ilkokulda ailemden birini kaybetmiş olmam o günden sonra asla matematik çalışmadım sebebini ben de bilmiyorum ama 4 işlemim çok iyi onun haricinde bu sene sonunda Türkçe 35 sosyali de 17 yaparım diye düşünüyorum.

Yani saatten daha çok verimli çalışmaya bak sen. Sırf 9 saati dolduracağım diye anlamadığın konuları es geçme gerekirse yavaş ama emin adımlarla git.

Bu çalışma saati normal açık liseye geçtim seneye dershaneye geçeceğim.

Günde 5 saat çalışarak doktor oldum kardeşim 9 saatte neler neler olur.

Çalıştığın saatten ziyade verimli olmasına önem ver. Belli bir çalışmayla istediğin netlere rahat çıkarsın.

Verimli geçiyor sıkılmadan ders çalışabiliyorum hocam sırf kara harp okulu için herkesten her şeyden vazgeçtim sürekli hastaneye gidip kendime baktırıyorum bir sorun var mı diye.

Matematik de seviyeniz nedir temeliniz var mı? Eğer belli bir süre boyunca matematik çalışırsanız netleriniz mutlaka yükselecektir. Şuanlık konu bazlı bitirmeye çalışın sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…